Πολιτική

Πλεύρης: Θα ενταχθώ στη ΝΔ αν ο ΛΑΟΣ δε δεχτεί τη πρόταση Σαμαρά

«Θα είναι καταστροφικό να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και πρέπει να δημιουργήσουμε ανάχωμα» δήλωσε ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ.

Ο πρώην βουλευτής Αθανάσιος Πλεύρης δήλωσε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να ενταχθεί στη ΝΔ, αν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά,  μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real.

Επίσης τόνισε ότι ο κ. Καρατζαφέρης πρέπει να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του κ. Σαμαρά για κεντροδεξιά επανένωση, διαφορετικά ο ίδιος «θα πάρει απόφαση συνείδησης».

Ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι «πατριωτικό καθήκον σε όποιον ανήκει στον εθνικό χώρο δεν είναι να διατηρήσει την κομματική ταυτότητα, αλλά να γίνει ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει από τις προηγούμενες εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κεντρικό ρόλο. Δεν είναι μόνον τα οικονομικά θέματα με τα οποία διαφωνώ πλήρως με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αδήριτη αναγκαιότητα να γίνει ανάχωμα σε μία διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει ο ΛΑΟΣ να ανταποκριθεί στο κάλεσμα» είπε ο Θ. Πλεύρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θέμα χρόνου να δώσουν τα χέρια Σαμαράς-Ντόρα -Πιέσεις “από μέσα” στον Γ. Καρατζαφέρη

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένει τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη, περιμένει τα προοδευτικά κόμματα για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Στελέχη της Κουμουνδούρου εκφράζουν την άποψη ότι είναι πολύ πιθανόν να μην έχουν ακόμα αποκαλυφθεί «όλα τα επεισόδια συγκάλυψης της υπόθεσης των Τεμπών»
Ο Σωκράτης Φάμελλος ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στο «κάδρο» της κυβέρνησης: «Να μην μείνει αναπάντητη καμία αιχμή» η στρατηγική του Μαξίμου
Το κλίμα πόλωσης του τελευταίου διαστήματος, μαζί με την ιδιότυπη «μάχη» στα social media δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον
Η τραγωδία των Τεμπών
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι