Site icon NewsIT

Πω πω επίπληξη που θα ρίξει ο Αλέξης στο Νίκο για τις πενταροδεκάρες! Θα τη θυμάται για όλη του τη ζωή…

21.10.2015 | 20:18
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τελικά πρέπει να φυσάει πολύ το χρήμα ο Νίκος Φίλης. Αμφιβάλετε είπατε; Μπα δεν νομίζω ότι έχετε δίκιο και δώστε βάση. Όταν κάνει δηλώσεις για το ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και χαρακτηρίζει πολύ εύκολα πενταροδεκάρες τα 1.500 ευρώ βάλε ή βγάλε κάτι που θα κοστίσει ο ΦΠΑ στον κάθε γονιό, τι συμπέρασμα βγάζετε εσείς;

Εγώ συμπεραίνω πως αυτό το ποσό ο αξιότιμος υπουργός της Παιδείας το έχει για πασατέμπο, για μαλλί της γριάς, άντε για κανένα ουισκάκι έτσι για να περνάει η ώρα.
Που σημαίνει ότι ο Νίκος Φίλης έχει χοντρό πορτοφόλι. Εγώ ο Κάλχας έτσι το καταλαβαίνω και το λέω και δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί Ελληνες που να χαρακτηρίζουν πενταροδεκάρες τα 1.500 ευρώ.
Όσον αφορά στον Αλέξη Τσίπρα, δικαίως τα πήρε στην κράνα. Αλλά Αλέξη δεν νομίζεις ότι ήρθε ο καιρός να σταματήσεις να μας λες απλώς ότι τα πήρες στο κρανίο, αλλά να κάνεις και κάτι γι΄ αυτούς που χάνουν το μέτρο.
Όμως, Αλέξη κάνε μία εξαίρεση, μόνο μία τώρα και μην τον επιπλήξεις πολύ το Νίκο γιατί θα τον πληγώσεις. Είναι βλέπεις και ευαισθητούλης ο άτιμος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version