Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Πω πω, τι έπαθα! Θα πω μπράβο στο Βαρουφάκη…

Πω πω, τι έπαθα! Θα πω μπράβο στο Βαρουφάκη…

Βρε που να με πάρει και να με σηκώσει ο …Αίολος. Θα αναγκαστώ να πω μπράβο στο Βαρουφάκη και δεν το ήθελα. Όχι γιατί είναι κακός, αλλά γιατί πολύ μιλάει και ανακατεύει την κόλαση.

Αλλά επειδή ο Κάλχας δεν είναι στριφνός και γκρινιάρης, αλλά μεγαλόκαρδος και δίκαιος, θα του πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο.

Και να εξηγηθώ, αλλά και να ευλογήσω τα γένια μου. Διάβασα σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσει νομοσχέδιο στη Βουλή που θα εισπράττει με διαδικασία εξπρές τους φόρους και πρόστιμα που θα επιβληθούν σε όσους έβγαλαν χρήματα και έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό, κάτι που επανειλημμένα ζήτησα μέσω του newsit.gr.

Το καλύτερο το κρατάω για το τέλος και γιατί και αυτό με δικαιώνει μα το Δία. Δεν θα είναι υποχρεωμένο το ΣΔΟΕ ή οι άλλοι ελεγκτές να αποδεικνύουν ότι έγινε φοροδιαφυγή, αλλά το αντίθετο, να αποδείξει αυτός που έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό ότι δεν είναι φοροφυγάς.

Μπράβο Γιάνη μου. Φαίνεται πως διαβάζεις Κάλχα και συνέχισε να το κάνεις. Κι΄ εγώ, αλλά και οι υπόλοιποι συνεπείς φορολογούμενοι θα σου λέμε μπράβο αγόρι μου πάρτους τα …φοροπρόστιμα.

Μόνο πρόσεξε μην κάνεις πίσω, γιατί τότε θα ζητήσω από το Δία (και ξέρεις έχω ιδιαίτερη σχέση μαζί του) να ρίξει πάνω σου όλους, μα όλους τους κεραυνούς. Της αποκαλύψεως θα γίνει…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε