Πολιτική

Ποιες καφετζούδες, ποιες χαρτορίχτρες και ποιος Κάλχας! Η Ζωή τους σκίζει όλους…

«Όλα αυτά τα μέτρα που ψηφίζονται και θα ψηφιστούν αυτό το Σαββατοκύριακο, σημαίνουν έναν εφιάλτη, μία κόλαση για τα σημερινά παιδιά, για τους εφήβους, για τα μικρά παιδιά, για τα μωρά, για τα αγέννητα».

Τόσο βαθιά σκέψη και τέτοια δυνατότητα να βλέπει μακριά στο μέλλον μόνο μία χαρτορίχτρα, μία καφετζού ή ένας μάντης θα μπορούσε να έχει.

Εγώ πάντως, να πω την αμαρτία μου και ο Δίας να με συγχωρέσει, τα καταφέρνω για τα άλλα παιδιά, αλλά για τα αγέννητα αδυνατώ.

Γι΄ αυτό υποκλίνομαι και υποβάλλω τα σέβη μου στην αυτού εξοχότητα, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ομολογώ με πόνο ψυχής, με ξεπερνά στις μαντεψιές και κάνει προβλέψεις ακόμα και για τα αγέννητα.
Αλήθεια Ζωή, από που προμηθεύεσαι τις κότες για να δεις στα εντόσθια; Από τα Μέγαρα;

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ