Πολιτική

Ποιοι υπουργοί ανέλαβαν πρωί και ποιοί καθυστέρησαν!

Διαβάστε ποιοί υπουργοί και υφυπουργοί έφτασαν στα γραφεία τους για να πιάσουν δουλειά Σαββατιάτικα, αφού ο πρωθυπουργός κ. Παπαδήμος έχει ζητήσει τα σημειώματα για τις προγραμματικές τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΝΕΤ, πρωινός έφτασε στο υπουργείο Εσωτερικών ο παλιός γνώριμος από την κυβέρνηση Σημίτη, Τάσος Γιαννίτσης. Ο υπουργός είχε συνάντηση με την κ. Γεννηματά και τον κ. Κουκουλόπουλο.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. “Δεν είμαστε για πολλές κουβέντες” ανέφερε προσθέτοντας ότι καλό είναι να μην μιλάμε για τις “προθέσεις” μας αλλά να κρινόμαστε από το αποτέλεσμα.

Εννιά η ώρα έφτασε στο Πεντάγωνο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος ενημερώθηκε για την αμυντική κατάσταση της χώρας και συναντήθηκε με τους αργηχούς των τεσσάρων Σωμάτων.

Νωρίς νωρίς βρέθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών και ο Σταύρος Δήμας ο οποίος επισήμανε μιλώντας σε δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης ότι η χώρα δεν έχει μόνον οικονομικά προβλήματα, αλλά και αξιοπιστίας ενώ δεσμεύτηκε να εργαστεί προς την αποκατάσταση της διεθνούς αξιοπιστίας σε συνεργασία με τους ομογενείς.

Πρωί έφτασε στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και ο νέος υπουργός, Μάκης Βορίδης, που είχε επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες και στελέχη. Μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΤ έκανε λόγο για “αίσθημα ευθύνης” που νιώθει για την ανάληψη του θώκου, ενώ φέρεται αποφασισμένος να τρέξει γρήγορα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τις αποφάσεις της Συνόδου της 26ης και 27ης Οκτωβρίου.

Από τις δέκα βρέθηκε στο παλαιό υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας στον Πειραιά και ο νέος αρμόδιος υφυπουργός για τα θέματα Εμπορικής Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο κ. Γεωγιάδης τόνισε ότι τα προβλήματα της Ναυτιλίας είναι πολλά και “έδειξε” προς τους εφοπλιστές καλώντας τους να παρέχουν στήριξη.

Διαβάστε επίσης:
Ο Παπαδήμος τα ”έχωσε” στους προηγούμενους και έβαλε στην ”μπρίζα” τους υπουργούς

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένει τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη, περιμένει τα προοδευτικά κόμματα για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Στελέχη της Κουμουνδούρου εκφράζουν την άποψη ότι είναι πολύ πιθανόν να μην έχουν ακόμα αποκαλυφθεί «όλα τα επεισόδια συγκάλυψης της υπόθεσης των Τεμπών»
Ο Σωκράτης Φάμελλος ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στο «κάδρο» της κυβέρνησης: «Να μην μείνει αναπάντητη καμία αιχμή» η στρατηγική του Μαξίμου
Το κλίμα πόλωσης του τελευταίου διαστήματος, μαζί με την ιδιότυπη «μάχη» στα social media δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον
Η τραγωδία των Τεμπών
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι