Πολιτική

Ποιοι υπουργοί ανέλαβαν πρωί και ποιοί καθυστέρησαν!

Διαβάστε ποιοί υπουργοί και υφυπουργοί έφτασαν στα γραφεία τους για να πιάσουν δουλειά Σαββατιάτικα, αφού ο πρωθυπουργός κ. Παπαδήμος έχει ζητήσει τα σημειώματα για τις προγραμματικές τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΝΕΤ, πρωινός έφτασε στο υπουργείο Εσωτερικών ο παλιός γνώριμος από την κυβέρνηση Σημίτη, Τάσος Γιαννίτσης. Ο υπουργός είχε συνάντηση με την κ. Γεννηματά και τον κ. Κουκουλόπουλο.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. “Δεν είμαστε για πολλές κουβέντες” ανέφερε προσθέτοντας ότι καλό είναι να μην μιλάμε για τις “προθέσεις” μας αλλά να κρινόμαστε από το αποτέλεσμα.

Εννιά η ώρα έφτασε στο Πεντάγωνο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος ενημερώθηκε για την αμυντική κατάσταση της χώρας και συναντήθηκε με τους αργηχούς των τεσσάρων Σωμάτων.

Νωρίς νωρίς βρέθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών και ο Σταύρος Δήμας ο οποίος επισήμανε μιλώντας σε δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης ότι η χώρα δεν έχει μόνον οικονομικά προβλήματα, αλλά και αξιοπιστίας ενώ δεσμεύτηκε να εργαστεί προς την αποκατάσταση της διεθνούς αξιοπιστίας σε συνεργασία με τους ομογενείς.

Πρωί έφτασε στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και ο νέος υπουργός, Μάκης Βορίδης, που είχε επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες και στελέχη. Μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΤ έκανε λόγο για “αίσθημα ευθύνης” που νιώθει για την ανάληψη του θώκου, ενώ φέρεται αποφασισμένος να τρέξει γρήγορα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τις αποφάσεις της Συνόδου της 26ης και 27ης Οκτωβρίου.

Από τις δέκα βρέθηκε στο παλαιό υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας στον Πειραιά και ο νέος αρμόδιος υφυπουργός για τα θέματα Εμπορικής Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο κ. Γεωγιάδης τόνισε ότι τα προβλήματα της Ναυτιλίας είναι πολλά και “έδειξε” προς τους εφοπλιστές καλώντας τους να παρέχουν στήριξη.

Διαβάστε επίσης:
Ο Παπαδήμος τα ”έχωσε” στους προηγούμενους και έβαλε στην ”μπρίζα” τους υπουργούς

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμάζομαι κάθε μέρα και δουλεύω για τη στιγμή που θα γίνω πρωθυπουργός»
«Συζητάω με τον εαυτό μου την ιδέα της πρωθυπουργίας και το βλέπω κυρίως ως ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα από πολλούς πολίτες, και ιδιαίτερα από νέες γυναίκες και κορίτσια»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Σε αναμμένα κάρβουνα η Αθήνα για τους δασμούς των ΗΠΑ παρά τα «καλά λόγια» Τραμπ – Οι εξαγγελίες της ΔΕΘ που «κινδυνεύουν» και η λύση «win win»
Έντονη είναι η ανησυχία στην κυβέρνηση για το ενδεχόμενο η εικόνα της οικονομίας να διαταραχθεί - «Στους οικονομικούς πολέμους δεν υπάρχουν κερδισμένοι, υπάρχουν μόνο χαμένοι» η θέση της κυβέρνησης
Ο Μητσοτάκης με τον Τραμπ σε παλαιότερη συνάντηση στον Λευκό Οίκο 2
Ντόναλντ Τραμπ: Συμφωνώ με την πρόταση Μητσοτάκη για win-win, είναι καλός άνθρωπος, μπορεί να γίνει συμφωνία με ΕΕ
Σε εμπορική συμφωνία «win-win» στην οποία μπορούν να φτάσουν Ευρώπη και ΗΠΑ, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικάνικο μέσο «Breitbart»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο το 2020 4
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαξίμου για την επιλογή Φλωρίδη στη διαχείριση της υπόθεσης της παραπομπής Τριαντόπουλου
Με δεδομένο ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης αποτελεί το «κόκκινο πανί» για την Κουμουνδούρου, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι στην αυριανή συνεδρίαση στη Βουλή θα γίνει «χαμός»
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 1