Κυριακή, 29 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Ποιος “γαλάζιος” βουλευτής τραγουδούσε “θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο μαντρί;”

Ποιος “γαλάζιος” βουλευτής τραγουδούσε “θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο μαντρί;”

Σε γνωστή ταβέρνα του Παλαιού Φαλήρου γευμάτισαν σήμερα το μεσημερί τρεις βουλευτές της ΝΔ παρέα με δυο πρώην βουλευτές που τα χρόνια των μνημονίων βρέθηκαν εκτός κόμματος. “Σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις” λέει στο newsit βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Οι τρεις βουλευτές ανήκουν στην εσωκομματική αντιπολίτευση που επιμένουν μετά το δυσμενές αποτελέσμα της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου να ζητούν επίμονα τη διεξαγωγή συνεδρίου. Οι ζυμώσεις μεταξύ βουλευτών, κομματικών στελεχών,  αλλά και στελεχών που τα προηγούμενα χρόνια απομακρύνθηκαν από τη ΝΔ, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και όπως ανέφερε βουλευτής της ΝΔ, που παίζει κομβικό ρόλο σε αυτές τις συναντήσεις, στο newsit “θα υπάρξουν εξελιξεις πολύ σύντομα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο από τους τρεις βουλευτές της ΝΔ που συμμετείχαν στο σημερινό γεύμα είναι πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων Σαμαρά. Ένας από τους δυο πρώην υπουργούς μάλιστα άρχισε να σιγοτραγουδά το γνωστό τραγούδι του Χρηστάκη “θα ζήσω ελεύθερο πουλί” παραφράζοντας λίγο τους στίχους του, κάνοντάς το “θα ζήσω ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο στο μαντρί”.

Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο γεύμα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια μέρα μετά την πρώτη προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της ΝΔ στην Πάτρα και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιου είδους συναντήσεις. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε