Site icon NewsIT

Ποιος κάνει… βουντού στον Χάρη Θεοχάρη;

21.01.2014 | 08:15
Ποιος κάνει… βουντού στον Χάρη Θεοχάρη;

«Οι φορολογούμενοι» είναι η πρώτη απάντηση που έρχεται στο μυαλό όλων. Και σε εκείνο του ίδιου του Χάρη Θεοχάρη που εδώ και μέρες παραπονιέται για φρικτούς πόνους στη μέση.

Το τελευταίο διάστημα ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων υποφέρει από φρικτούς πόνους στη μέση και σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη αποδίδει την ευθύνη στο… βουντού που του έκαναν οι φοροφυγάδες αλλά και εκατομμύρια Έλληνες που αισθάνονται ότι έχουν λυγίσει από την υπέρμετρη φορολογία!

«Δεν εξηγείται διαφορετικά ο πόνος, καθημερινά μου κάνουν βουντού» είπε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, λίγο πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, όπου μετέχει σε συνέδριο για τη διαφθορά μαζί με την Μαριέττα Γιαννάκου.

Να ‘ναι αυτός ο λόγος που εμφανίζεται πιο… επιεικής ο κ. Θεοχάρης με όσους χρωστούν; Γιατί υποσχέθηκε πως «η Εφορία δεν θα βγάλει στον δρόμο ανθρώπους» και ότι «οι πλειστηριασμοί που έγιναν το 2013 είναι περίπου 25 και όλοι για περιπτώσεις άνω του 1,5 εκατ. ευρώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

23 Ιανουαρίου η νέα δόση του πετρελαίου θέρμανσης

Χάρης Θεοχάρης: «Η εφορία δεν θα βγάζει έτσι στον δρόμο ανθρώπους – Κάναμε 25 πλειστηριασμούς το 2013 για χρέη άνω του 1,5 εκατ!»

Μπηχτές Θεοχάρη σε Στουρνάρα για τα πρόστιμα της Εφορίας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version