Site icon NewsIT

Πολάκης: Αρχές Νοεμβρίου να γίνουν οι εκλογές για νέο Πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

10.09.2024 | 16:37
Πολάκης: Αρχές Νοεμβρίου να γίνουν οι εκλογές για νέο Πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, για πρώτη φορά χωρίς τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος πλέον δεν είναι πρόεδρος του κόμματος. Αντικείμενα της συνεδρίασης είναι το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών για την προεδρική εκλογή και η παρουσία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη ΔΕΘ. 

Ο Παύλος Πολάκης προσερχόμενος επανέλαβε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να επουλωθούν οι πληγές στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για το αν πρέπει να είναι εκ νέου υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Γιατί να μην είναι; Φυσικά και μπορεί να είναι. Αυτές οι ακρότητες που ακούγονται και οι οποίες σε μεγάλο βαθμό είναι υποβολιμιαίες, δεν είναι η πραγματική κατάσταση». «Αλλά εδώ κυκλοφορούν και σενάρια ότι περιμένει δημοσκόπηση για να φτιάξει άλλο κόμμα. Ελπίζω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Κάλεσε όλους να δεσμευτούν για ενότητα, ενώ όσον αφορά στο πότε πρέπει να γίνουν οι εκλογές για νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Νομίζω ότι πρέπει να είναι το πρώτο σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου. Δεν μπορεί να πάει παραπέρα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version