Παρασκευή, 18 Οκτ.
20oC Αθήνα

Πολάκης για Κασσελάκη: «Συμπεριφέρεται σαν Βασιλάκης Καΐλας – Τον καλώ δημόσια σε debate»

Πολάκης για Κασσελάκη: «Συμπεριφέρεται σαν Βασιλάκης Καΐλας – Τον καλώ δημόσια σε debate»

Απανωτά είναι τα «χτυπήματα» του Παύλου Πολάκη κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Μία ημέρα αφότου τον αποκάλεσε «πράγμα», σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε, δηλώνοντας ότι ο έκπτωτος πρόεδρος «συμπεριφέρεται σαν Βασιλάκης Καΐλας».

«Έχω τοποθετηθεί καθαρά. Εγώ δεν θέλω να τον αποκλείσω. Θέλω να τον νικήσω, διότι θέλω να ηττηθεί το απολιτίκ πράγμα το οποίο εκπέμπει. Όλη αυτή η λογική, η οποία δεν απαντά στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας αλλά ουσιαστικά με τη βοήθεια και μέρους των ”87”, τον έχει κάνει να συμπεριφέρεται σαν Βασιλάκης Καΐλας που με πετάνε εκτός», τόνισε ο Παύλος Πολάκης αναφερόμενος στη στάση του Στέφανου Κασσελάκη στη σκιά των ραγδαίων εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ.

Και πρόσθεσε, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρωί της Παρασκευής (18.10.24): «Όχι, εγώ θέλω να επανέλθει στο στίβο της αντιπαράθεσης και να ηττηθεί. Και τον προκαλώ και δημόσια να προχωρήσουμε σε ένα debate που να αντιπαραθέσουμε τις ιδέες μας. Να βγάλει ο καθένας το συγκεκριμένο του πρόγραμμα και όχι γενικά να πετάμε κουβέντες που να πυροδοτούν διχασμό».

Αναφερόμενος στα χθεσινά γεγονότα κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, ο κ. Πολάκης δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα: «αυτό το οποίο ανέφερα εγώ χθες είναι ότι δυστυχώς με ευθύνες του πρώην προέδρου που στέλνει εξώδικα στο κόμμα, το οποίο θέλει να ηγηθεί και με ευθύνες ενός κομματιού σοβαρού από τους ”87”, οι οποίοι προώθησαν τον αποκλεισμό του, έχει μεταφερθεί η κουβέντα από την αναγκαιότητα διατύπωσης ενός προγράμματος συγκεκριμένου και ριζοσπαστικού που πρέπει να εκπέμψει ο ΣΥΡΙΖΑ για να ξαναφέρει πίσω το 1.000.000 των απλών λαϊκών ανθρώπων και ψηφοφόρων του. Των κανονικών ανθρώπων δηλαδή, που συναντά στο δρόμο».

«Αντί λοιπόν, να πάμε την κουβέντα εκεί, κουβεντιάζουμε με ένα τοξικό και διχαστικό κλίμα, το οποίο είναι αποκρουστικό για την κοινωνία. Αυτό το πράγμα είναι το οποίο είπα ότι υπάρχουν ευθύνες και στις δύο μεριές, ότι εγώ δεν υπηρετώ κανένα από αυτά τα δύο πολιτικά σχέδια. Δηλαδή το πολιτικό σχέδιο του κ. Κασσελάκη που θέλει ένα κόμμα του 5% που θα ασχολείται με ένα μέρος των δικαιωμάτων ή το πολιτικό σχέδιο μιας άλλης μεριάς μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει πάλι ένα μικρό ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθημα και στήριγμα μιας “κεντροαριστεράς”», είπε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις