Κυριακή, 21 Ιουλ.
30oC Αθήνα

“Πόλεμος” Καμμένου – Βαρβιτσιώτη: Ο “διάλογος” στην Μύκονο, η “λάσπη” και το… Βατερλώ!

“Πόλεμος” Καμμένου – Βαρβιτσιώτη: Ο “διάλογος” στην Μύκονο, η “λάσπη” και το… Βατερλώ!

Σε “πόλεμο” ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τους ΑΝΕΛ έχει εξελιχθεί το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό. Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος “σκοτώθηκε” διαδικτυακά με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης άσκησε κριτική για την επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Μονακό τηρώντας την γραμμή της ΝΔ που τα “έχωσε” στον Πάνο Καμμένο κατηγορώντας τον για “διακοπές” ενώ ήταν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.

Η κριτική του κ. Βαρβιτσιώτη προκάλεσε την αντίδραση του Πάνου Καμμένου που απάντησε μέσω twitter, φωτογραφίζοντας τον βουλευτή της ΝΔ. “Ωραία ατμόσφαιρα, τώρα βγήκε και ο «δικαίωμα τους να καίνε τη σημαία» ο επονομαζόμενος Μίλτος ή φερετζές. Ό,τι και να πει δεν συμφωνώ να δημοσιευτεί ο διάλογος από τη δικογραφία της Μυκόνου με την παραγγελία στο Λιμενάρχη.

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Καμμένος είχε δημοσιεύσει ένα “περίεργο tweet” αναφερόμενος σε “συνοδούς μοντέλων” και σε “τρόφιμους σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών”.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, απάντησε και ο ίδιος στον Πάνο Καμμένο, μέσω twitter κάνοντας λόγο για «λάσπη» την οποία επιλέγει για άλλη μια φορά ο κ. Καμμένος για να «καλυφθεί από την αποτυχία του».

“Η «λάσπη» αποτελεί το ασφαλέστερο καταφύγιο για να καλύπτεις την αποτυχία σου. Προκαλώ εκείνους που επικαλούνται «διαλόγους» να τους δημοσιοποιήσουν και να τους δώσουν άμεσα στη δικαιοσύνη! Διαφορετικά, θα επιβεβαιωθεί ξανά ότι προορισμός των«Αθλίων» δεν είναι το Μονακό, αλλά το Βατερλώ” ανέφερε στην ανάρτηση του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις