Site icon NewsIT

“Πόλεμος” Κωνσταντοπούλου – συμβασιούχων: “Πέταξαν” στο δρόμο τους εργαζόμενους στο κανάλι της Βουλής

10.09.2015 | 18:06
“Πόλεμος” Κωνσταντοπούλου – συμβασιούχων: “Πέταξαν” στο δρόμο τους εργαζόμενους στο κανάλι της Βουλής

- Ένταση ανάμεσα στη συντονίστρια του καναλιού της Βουλής και συμβασιούχους - Η Κατερίνα Κατωτάκη "ξήλωσε" τις ταμπέλες με τα ονόματα των εργαζομένων από γραφεία της Βουλής - "Δεν υπάρχετε για εμένα" τους φώναζε - Ο φρούραρχος τους διεμήνυσε πως πρόθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι να μην ξαναπάνε για δουλειά Όλο το χρονικό της έντασης  - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τους συμβασιούχους του καναλιού της Βουλής συνεχίζεται μεσούσης της προεκλογικής περιόδου και με τη Βουλή… κλειστή αλλά το κανάλι… “ανοιχτό” όταν πρέπει να δείξει live συνέντευξη Τύπου της απερχόμενης Προέδρου.

Το χρονικού του “χαμού”

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης στο κτίριο όπου στεγάζονται γραφεία της Βουλής, στη συμβολή Σουρή και Αμαλίας, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο. Η συντονίστρια του καναλιού της Βουλής, Κατερίνα Κατωτάτη, η οποίο διορίστηκε με απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου πριν από μερικούς μήνες, πήγε στα γραφεία μαζί με έναν υπάλληλο.

Άρχισαν να ξηλώνουν τις ταμπέλες με τα ονόματα των εργαζομένων από τα γραφεία, με την κα Κατωτάκη να φωνάζει “για μένα δεν υπάρχετε”.


Φυσικά οι συμβασιούχοι αντέδρασαν. “Τι είναι αυτά που κάνεις” της είπαν, τονίζοντας της πως η υπόθεσή τους είναι στα δικαστήρια. Είπαν επίσης ότι από τη στιγμή που έχει διαλυθεί η Βουλή, δεν μπορεί να τους απαγορεύσει να πηγαίνουν στη δουλειά τους.

Επικράτησε ένταση και η Κ. Κατωτάτη κάλεσε τον φρούραρχο και τον υποφρούραρχο. Όταν έφτασαν εκείνοι, είπαν στους συμβασιούχους πως πρόθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι οι συμβασιούχοι να μην πάνε τα γραφεία.

Το περιστατικό έληξε εκεί, αλλά αναμένεται η συνέχεια θα δοθεί την Παρασκευή, αφού οι συμβασιούχοι του καναλιού της Βουλής είπαν στο newsit.gr πως δεν είναι στις προθέσεις τους να μην εμφανιστούν ξανά στη δουλειά τους…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version