Site icon NewsIT

Πόλεμος ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το… ντου στο γραφείο Βαρβιτσιώτη: «Είστε ντροπή για τη δημοκρατία» – «Θα σας ρίξουμε!»

30.01.2014 | 15:32
Πόλεμος ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το… ντου στο γραφείο Βαρβιτσιώτη: «Είστε ντροπή για τη δημοκρατία» – «Θα σας ρίξουμε!»

Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ έφυγαν έξω από το γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη όσοι προσήχθησαν, αφέθηκαν ελεύθεροι και τώρα η κόντρα (με φόντο τον πνιγμό αθώων στο Φαρμακονήσι) μεταφέρεται σε άλλο... επίπεδο: σε αυτό της ανταλλαγής ανακοινώσεων.

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγα λεπτά πριν τις 11:00, μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να καταλάβουν το πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Κατάφεραν να μπουν στο κτίριο αλλά άμεσα στο σημείο έφτασαν άνδρες των ΜΑΤ, εγκλώβισαν τους νεολαίους και έκαναν 47 προσαγωγές.

Από τους 47 προσαχθέντες, οι 46 αφέθηκαν ελεύθεροι και μόνο ένας άνδρας συνελήφθη

Η Νέα Δημοκρατία, στην ανακοίνωσή της, μίλησε για απρόκλητη επίθεση, την οποία χαρακτήρισε « όνειδος και ντροπή για τη δημοκρατία. Η βίαιη εισβολή, οι ύβρεις, οι απειλές και οι βανδαλισμοί είναι για το ΣΥΡΙΖΑ “ειρηνική παράσταση”».

«Προφανώς σε σχέση με το κάψιμο καταστημάτων, τρομοκρατικών- δολοφονικών ενεργειών, καταλήψεις κτιρίων για κατασκευή μολότοφ και σωρεία άλλων έκνομων ενεργειών τις οποίες υπερασπίζεται με σθένος ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και κάτι ακόμα. Με τις σημερινές απειλές τους τα φυντάνια του ΣΥΡΙΖΑ πιστοποιούν ότι βρίσκονται απέναντι από τη δημοκρατική νομιμότητα», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΥΡΙΖΑ: Απρόκλητη επίθεση – Θα σας ρίξουμε!

Από την πλευρά της, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει απρόκλητη επίθεση κατά των φοιτητών και βουλευτών του κόμματος που έκαναν «ειρηνική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι».

Σύμφωνα με τους νεολαίους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ενώ οι φοιτητές βρίσκονταν έξω από το γραφείο του Υπουργού, δυνάμεις της ομάδας ΔΕΛΤΑ τους περικύκλωσαν και τους επιτέθηκαν προχωρώντας σε ξυλοδαρμούς. Στις διαμαρτυρίες περαστικών, δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ η ομάδα ΔΕΛΤΑ απάντησε με ακόμα πιο βίαιη επίθεση και προχώρησε σε πάνω από 25 προσαγωγές».

«Απέναντι στο δόγμα «νόμος και τάξη» της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά, εμείς απαντάμε ότι θα βρισκόμαστε στους δρόμους μέχρι να τους ρίξουμε», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκέντρωση στη ΓΑΔΑ από τους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις 45 προσαγωγές

“Αν δείτε τα δύσκολα, τρυπήστε τις βάρκες σας…” – Τι αποκάλυψε ο αρχιπλοίαρχος του Λιμενικού για το Φαρμακονήσι 

Βαρβιτσιώτης για Φαρμακονήσι: Το χειρίστηκα όπως έπρεπε

Επίθεση Σκουρλέτη στην κυβέρνηση για Φαρμακονήσι: Πλεόνασμα αναισθησίας…

Πυρ και μανία με Βαρβιτσιώτη για το Φαρμακονήσι ο Βενιζέλος

Φαρμακονήσι: «Οι λιμενικοί μας έβαλαν τα όπλα στο λαιμό, δεν ήρθαν να μας σώσουν»

Τσακωμός για την επιστολή Τσίπρα σε Ρομπάι – Κεδίκογλου: Είσαι συκοφάντης – ΣΥΡΙΖΑ: Ντροπή, υπάρχουν και νεκροί!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version