Πολιτική

Πολλαπλές συσκέψεις Τσίπρα με… άρωμα Μακρόν

Σειρά συσκέψεων με υπουργούς και συνεργάτες του είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα πραγματοποιήθηκε  κοινή σύσκεψη με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη, τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο, τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα. Αντικείμενο, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν το επιχειρηματικό-αναπτυξιακό σκέλος για τρία πολύ σημαντικά γεγονότα τον προσεχή Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο.

Ειδικότερα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για: α) Την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου. β) Τη διεξαγωγή του Πρώτου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα στις 14 Σεπτεμβρίου. Εκεί ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Ιταλό ομόλογό του Πάολο Τζεντιλόνι. γ) Την Ευρωαραβική διάσκεψη που θα γίνει στην Αθήνα, η οποία οργανώνεται από ιδιωτικούς φορείς και στην οποία θα συμμετέχουν αξιωματούχοι, επιχειρηματίες και funds από τον αραβικό κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για παραίτηση Παπαδημητρίου: «Υπάρχουν ερωτήματα για τους επικοινωνιακούς χειρισμούς – Άδικο να αποδίδουμε ευθύνες στον Σταϊκούρα»
«Δεν έχει ευθύνη για τη σύνταξη του πορίσματος, αυτό το κάνουν οι επιστήμονες» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο Παύλος Μαρινάκης
Γεραπετρίτης: «Θα υπάρξει συνάντηση Μητσοτάκη και Τραμπ εν ευθέτω χρόνο – Σταθερά καλή σχέση και ανοιχτοί δίαυλοι με τις ΗΠΑ»
«Είναι ήδη δομημένη η σχέση από την πρώτη θητεία του Αμερικανού Προέδρου. Νομίζω ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί όταν θα υπάρξει και η δεύτερη συνάντηση» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόναλντ Τραμπ
Δημοσκόπηση Real Polls: 19,9% θα ψήφιζε ΠΑΣΟΚ με άλλο αρχηγό, 70,2% λέει όχι σε νέο κόμμα υπό τον Αλέξη Τσίπρα
Το 29,8% θεωρεί ότι η ΝΔ είναι το κόμμα που μπορεί να δώσει τις πιο ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα των πολιτών, ενώ η Πλεύση Ελευθερίας είναι το κόμμα το οποίο «κερδίζει» τις προτιμήσεις των πολιτών λόγω της αρχηγού του
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Με μεγάλη προχειρότητα το πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ – Θα απολύονται δημόσιοι υπάλληλοι που υποκύπτουν σε λάθη
«Στον νέο νόμο που θα φέρουμε στο υπουργικό συμβούλιο της 28ης Απριλίου θα περιλαμβάνονται και απολύσεις για δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι υποκύπτουν σε λάθη»
Ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης στη Βουλή