Πολιτική

Πολυτεχνείο – ΝΔ: Σύμβολο ενότητας και μάχης για την Δημοκρατία

Σύμβολο ενότητας και μάχης χαρακτηρίζει ο Τάσος Γαϊτάνης το Πολυτεχνείο με αφορμή την επέτειο από την εξέγερση του 1973.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε πως η επέτειος είναι “πηγή έμπνευσης και είναι αφετηρία για την αναζήτηση λύσεων στα σύγχρονα προβλήματα της Δημοκρατίας μας”.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Το Πολυτεχνείο είναι σύμβολο ενότητας και μάχης για τη Δημοκρατία και συνεπώς ανήκει σε όλους τους Έλληνες που πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες της.

Αποτελεί πηγή έμπνευσης και είναι αφετηρία για την αναζήτηση λύσεων στα σύγχρονα προβλήματα της Δημοκρατίας μας.

Στη Μεταπολίτευση, παρά τα προβλήματα, η χώρα έκανε άλματα. Τώρα όμως, στη νέα εποχή, χρειαζόμαστε νέα ώθηση”

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διαμάχη στη Βουλή ανάμεσα σε Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ανδρέα Νικολακόπουλο: «Παρακρατικοί στο συλλαλητήριο» – «Αποδείχτηκαν αντιεξουσιαστές»
«Τους αστυνομικούς ποιος τους χτύπησε;» ρώτησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας με εκείνη να απαντά ότι δεν είδε κανέναν τραυματία άνδρα της ΕΛΑΣ
Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
Εθνική Πινακοθήκη: «Ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος άρπαξε βίαια τους πίνακες και τους πέταξε στο δάπεδο» – Εικόνες από την καταστροφή των έργων
Αμετανόητος εμφανίζεται ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ - «Ξεκρέμασα τέσσερις εικόνες, βέβηλες εικόνες, δυο από αυτές μου ξέφυγαν μόλις πήγα να γυρίσω και έσπασε το τζαμάκι τους»
Εθνική Πινακοθήκη
Μητσοτάκης: «Με τον Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας βάζουμε τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών και διευκολύνουμε τη λειτουργία των ΚΕΠΑ»
«Συγχαρητήρια στο Υπουργείο Υγείας, και στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τις νέες αυτές υπηρεσίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας» γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ιατρική εξέταση