Πολιτική

“Πόρτα” στον Ανδρέα Λοβέρδο στο υπουργείο Εξωτερικών – Δεν τον άφησαν να δει τα απόρρητα έγγραφα

"Πόρτα" καταγγέλει ότι έφαγε ο Ανδρέας Λοβέρδος, όταν μετέβη στο Υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να λάβει γνώση των διαβαθμισμένων εγγράφων που παρουσίασε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός είχε καλέσει τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών ομάδων ώστε να δουν να απόρρητα έγγραφα, και ο Ανδρέας Λοβέρδος πήγε εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξουσιοδοτημένος από την Φώφη Γεννηματά.

Όπως αναφέρει όμως σε ανακοίνωσή του, το γραφείο του υπουργού του είπε πως “δεν είχε καμία ενημέρωση” και δεν του επέτρεψε να δει το επίμαχο τηλεγράφημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος είναι:

«Χθες ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής κάλεσε τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών ομάδων  στο υπουργείο Εξωτερικών να λάβουν γνώση διαβαθμισμένου τηλεγραφήματος ( του Νοεμβρίου 2016) του πρέσβη  μας στο Ριάντ προς τον υπουργό Εξωτερικών ενώ παράλληλα άφησε υπαινιγμούς σχετικά με την εντιμότητα  και την αξιοπιστία  του έλληνα πρέσβη. 

Σήμερα επισκέφθηκα, εξουσιοδοτημένος από την κ.Γεννηματά, το Υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να λάβω γνώση του συγκεκριμένου τηλεγραφήματος όμως η απάντηση που έλαβα αρμοδίως από το γραφείο του υπουργού των Εξωτερικών ήταν ότι δεν είχαν καμία σχετική ενημέρωση.

Για άλλη μία φορά ο Πρωθυπουργός αποδεικνύεται  αναξιόπιστος και ταυτόχρονα εμπαθής απέναντι στους  λειτουργούς της Ελληνικής Δημοκρατίας. 

Κι όλα αυτά προκειμένου να υπερασπιστεί ύποπτες, σκοτεινές  και επικίνδυνες υποθέσεις της Κυβέρνησής του.

Οι Έλληνες πολίτες τον κρίνουν και από αυτό.»

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή