Δευτέρα, 5 Αυγ.
28oC Αθήνα

Ποτάμι η… ειρωνεία Θεοδωράκη για τον Δημήτρη Καμμένο

Ποτάμι η… ειρωνεία Θεοδωράκη για τον Δημήτρη Καμμένο

Με ένα άκρως ειρωνικό post στη σελίδα του Ποταμιού στο Facebook σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης τα όσα έγιναν στην κυβέρνηση και την παραίτηση του υφυπουργού Δικτύων Δημήτρη Καμμένου.

“Τι θέλουν οι ομοφυλόφιλοι” είναι ο τίτλος του post του Σταύρου Θεοδωράκη, όπου ειρωνεύεται τον Αλέξη Τσίπρα για τη δήλωση “τώρα είναι η ώρα να κυβερνήσουν οι αξιότεροι και οι εντιμότεροι”, το βράδυ της Κυριακής μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ειρωνεία δεν σταματά εκεί όμως. “Αναρωτιέται” μάλιστα “ποιος αλήθεια να το φανταστεί ότι οι χιλιάδες χρήστες του Τουίτερ, αντί να πανηγυρίζουν για τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πήγαν και σκάλιζαν τις αναρτήσεις των υπουργών της”.

Έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης:

Τι θέλουν και οι ομοφυλόφιλοι;
«Είναι αληθινές οι ομοφοβικές, ρατσιστικές και αντισημιτικές αναρτήσεις των υπουργών μου», αναρωτιόταν το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός. Έλα ντε; Είναι δυνατόν; Και ποιος αλήθεια να το φανταστεί ότι οι χιλιάδες χρήστες του Τουίτερ, αντί να πανηγυρίζουν για τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πήγαν και σκάλιζαν τις αναρτήσεις των υπουργών της; Ας τους σταματήσει κάποιος. Περιμένει και ο Νικολόπουλος να γίνει υπουργός στον πρώτο ανασχηματισμό. Αδικία δεν είναι; Και τέλος πάντων, τι θέλουν οι ομοφυλόφιλοι, οι μαύροι και οι Εβραίοι; Η αξιοπρέπεια ήταν σύνθημα της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου. Τώρα είναι η ώρα να κυβερνήσουν «οι αξιότεροι και οι εντιμότεροι», όπως είπε ο κ. Τσίπρας αγκαλιάζοντας το βράδυ της Κυριακής τον κ. Καμμένο. Αχάριστε λαέ.»

 

Τι θέλουν και οι ομοφυλόφιλοι;«Είναι αληθινές οι ομοφοβικές, ρατσιστικές και αντισημιτικές αναρτήσεις των υπουργών μου…

Posted by To Potami on Wednesday, 23 September 2015

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε