Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ποτάμι: Παγούρια, στικάκια και Μαυρωτάς μέσα στην πισίνα! [pics]

Ποτάμι

Γεμάτη… Ποτάμι ήταν η εκδήλωση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη για τα πέντε χρόνια του κόμματος. Τα “δώρα” και οι καρτ ποστάλ…

Με ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα “5 χρόνια Ποτάμι”, στην Αθηναΐδα. “Τι γιορτάζουμε; με ρώτησε το πρωί ένας δημοσιογράφος. Του είπα τα επίσημα. Θα σας πω και τα ανεπίσημα”, είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκινώντας.

“Γιορτάζουμε την τόλμη μας! Να βγούμε μόνοι μας – χωρίς προστάτες και να πούμε: Είμαστε εδώ! Για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα.

Και το κάναμε αυτό τον Φεβρουάριο του 2014 που ο λαϊκισμός έκανε επέλαση! Μια εποχή που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν ήθελαν να αλλάξουν τίποτα και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ ήθελαν να τα γκρεμίσουν όλα!

Γιορτάζουμε, λοιπόν, το θάρρος μας, Γιορτάζουμε την τρέλα μας, Γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας, Γιορτάζουμε και τις αποτυχίες μας” συνέχισε, θέτοντας τις 500.000 ψήφους ως τον κατώτατο στόχο του κόμματος στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Στην εκδήλωση για το Ποτάμι, ωστόσο, δεν τράβηξε τα βλέμματα μόνο ο Σταύρος Θεοδωράκης, αλλά και τα… παραλειπόμενα.

Επικοινωνιακά το κόμμα κινήθηκε στα… γνώριμα μονοπάτια που βαδίζει εδώ και χρόνια, με τις εικόνες να “μιλούν” από μόνες τους.

Υπήρχαν παγούρια με σύνθημα “Θέλω νερό από το Ποτάμι“, με κάτι που… μοιάζει με usb stick στο πώμα.

Ποτάμι

Υπήρχαν κάρτες με μηνύματα που είχαν ως κοινό χαρακτηριστικό το ρήμα “θέλω“. Για παράδειγμα τον Γιώργο Μαυρωτά να βρίσκεται μέσα σε μια άδεια πισίνα και το μήνυμα να λέει: “Θέλω να μη ρημάζει η δημόσια περιουσία“.

Τέλος, υπήρχαν και κορδέλες με ψαροκόκαλα και συνθήματα όπως “αυτά τα ψάρια δεν τσιμπάνε”…

Ποτάμι

Ποτάμι Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις