Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Το απόγευμα η συνάντηση Τσίπρα – Στουρνάρα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα γεγονότα του τελευταίου διημέρου έχουν οδηγήσει τις σχέσεις κυβέρνησης και κεντρικού τραπεζίτη στα άκρα, με τη συνάντηση μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Γιάννη Στουρνάρα να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Για τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου ορίστηκε η συνάντηση μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Γιάννη Στουρνάρα. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών μόνο καλό δεν είναι. Τόσο το ζήτημα της Attica Bank και του Διοικητικού της Συμβουλίου, όσο και εκείνο της εφόδου των εισαγγελέων στο σπίτι και το γραφείο της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, την οποία ο τελευταίος χρεώνει στην κυβέρνηση, σκιαγραφούν τις τεταμένες σχέσεις των δύο πλευρών που για αρκετό καιρό είχαν εξομαλυνθεί.

Η συνάντηση ορίστηκε στη βάση του βεβαρημένου προγράμματος του πρωθυπουργού που  θέλει να παρακολουθήσει την ομιλία Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία άλλωστε θα κληθεί να απαντήσει με την δική του ομιλία στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί της Κυριακής. Αμέσως μετά την ομιλία του ο πρωθυπουργός θα πρέπει να αναχωρήσει για την επίσκεψή του στις ΗΠΑ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε