Σάββατο, 17 Αυγ.
34oC Αθήνα

Πρόεδρε Ζωή μην υπονομεύεις την πατρίδα – Παραιτήσου αν διαφωνείς…

Πρόεδρε Ζωή μην υπονομεύεις την πατρίδα – Παραιτήσου αν διαφωνείς…

Δεν είναι μόνο ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, όπως τη χαρακτήρισε ο Πέτρος Τατσόπουλος, αλλά είναι και μία ανεύθυνη πολιτικός.

Στο όνομα των προσωπικών της επιδιώξεων, της τυπολατρίας που τη χρησιμοποιεί ως μοχλό προώθησης ενός προφίλ ασυμβίβαστης με τον δήθεν σεβασμό στους κανόνες και τις αρχές του κοινοβουλευτισμού, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σαμποτάρει την προσπάθεια σωτηρίας της χώρας, παραμονής στο ευρώ και αποτροπής του καταστροφικού Grexit.

Και όταν λέω σαμποτάρει έχω επίγνωση της λέξης που χρησιμοποιώ. Κι΄ αν η κυρία Πρόεδρος ισχυριστεί πως δεν λειτουργεί υπονομευτικά, αλλά κινείται από σεβασμό στους κανονισμούς, ε, τότε είναι ακατάλληλη για τη θέση γιατί δεν μπορεί να διακρίνει το κύριο από το δευτερεύον, να κατανοήσει ότι ο επείγων χαρακτήρας μιας ενέργειας παραμερίζει την τυπολατρία.

Η δήθεν ασυμβίβαστη, η αυταρχική πρόεδρος της Βουλής που εκνευρίζεται με τη διαφορετική άποψη, με την άφρονη στάση της, με τα νάζια κακομαθημένου κοριτσιού που δεν τρώει το φαΐ του επειδή του πήραν την κούκλα, δεν τιμωρεί τον Τσίπρα, δεν ταλαιπωρεί την κυβέρνηση, τορπιλίζει το μέλλον της πατρίδας, το μέλλον του λαού.

Αν διαφωνεί η κυρία Πρόεδρος να παραιτηθεί από τη θέση της. Αυτή είναι η έντιμη στάση μιας επαναστάτριας (χωρίς αιτία θα πρόσθετα) όπως θέλει να εμφανίζεται.

Ζωή παραιτήσου αν διαφωνείς… Αν δεν διαφωνείς να πράξεις το καθήκον απέναντι στην πατρίδα και την ιστορία.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε