Πολιτική

Προς ανανέωση 210 συμβάσεις ορισμένου χρόνου της Βουλής – Αντιδρά η αντιπολίτευση

Την ανανέωση 210 συμβάσεων ορισμένου χρόνου, που λήγουν, για ακόμα μια τριετία περιείχε πρόταση που έγινε από το προεδρείο της Βουλής, κατά την σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Κανονισμού.

Πρόκειται για την ανανέωση συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Στην πρόταση αυτή αντέδρασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και καταψήφισαν. Σύμφωνα τα απογραφικά στοιχεία της Βουλής το μόνιμο προσωπικό του κοινοβουλίου ανέρχεται σε 634 εργαζόμενοι, το συνολικό προσωπικό Ιδιωτικού Δικαίου σε 730 εργαζόμενους και 134 οι μετακλητοί 134.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Στυλιανίδη που έχασε τη μητέρα του - Η συγκινητική ανάρτηση του υπουργού Ναυτιλίας
«Όλα όσα με έμαθες με το απλό και σεμνό σου παράδειγμα δεν μου τα έμαθαν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια του κόσμου όπου με έστειλες» συγκινεί ο υπουργός Ναυτιλίας
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης στην Ολομέλεια της Βουλής
Παύλος Μαρινάκης: Τον ελληνικό λαό εμπαίζουν εκείνοι που παρουσιάζουν ως «αποκάλυψη» κάτι που έχει απαντηθεί πριν από έναν χρόνο στη Βουλή
«Κόμματα έχουν μετατραπεί σε μηχανισμούς εργαλειοποίησης και παραπληροφόρησης για να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη από μία εθνική τραγωδία»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης