Site icon NewsIT

Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης: Την Τετάρτη θα μιλήσει ο Κώστας Καραμανλής

26.03.2024 | 23:37
Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης: Την Τετάρτη θα μιλήσει ο Κώστας Καραμανλής

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή το δημοσίευμα του "Βήματος της Κυριακής" για αλλοίωση των διαλόγων του σταθμάρχη της Λάρισας με τους μηχανοδηγούς το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, όταν και συνέβη η πολύνεκρη σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, Τρίτη 26 Μαρτίου 2024. Την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας.

Ο Κώστας Καραμανλής έδωσε το παρών στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής βρέθηκε στα βουλευτικά έδρανα και μάλιστα αναμένεται να μιλήσει αύριο Τετάρτη (27/03/2024) στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Σύμφωνα μς πληροφορίες αναμένεται να εστιάσει στα όσα έκανε κατά η διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο, ενώ ιδιαίτερη αναφορά θα κάνει στο θέμα της σύμβασης «717» και τις ενέργειες που έκανε η κυβέρνηση προκειμένου να ολοκληρωθεί.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version