Πολιτική

Ψαριανός: Καλό παιδί ο Τσακαλώτος, κουβαλούσε τη βαλίτσα του Γιάνη επί 7 μήνες

Το γνωστό ειρωνικό ύφος στον... μεστό πολιτικό του λόγο χρησιμοποίησε ο Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας για την ανακεφαλαιοποίη των τραπεζών και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.
 

Ο βουλευτής του Ποταμιού τόνισε πως “Η κυβέρνηση ρίχνει κι άλλα λεφτά των φορολογουμένων σε ένα βαρέλι δίχως πάτο”θυμίζοντας πως αυτό έλεγε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας πριν λίγους μήνες. 

Όσον αφορά τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν έκρυψε τη… συμπάθειά του: “Θέλω να κάνω τη δήλωση ότι ο κ. Τσακαλώτος, ο Ευκλείδης, είναι καλό παιδί… Με δικαιώνει, το έχω δηλώσει εδώ και πολύ καιρό. Είναι καλό παιδί. Υποστήριξε θαρραλέα τον Γιάνη με το ένα “ν”, του οποίου βέβαια κουβαλούσε τη βαλίτσα επί 7 μήνες. Καλά έκανε και τον υποστήριξε θαρραλέα επί προσωπικού”, ανέφερε και συμπλήρωσε:

“Όμως, επί πολιτικού αυτή η σκληρή διαπραγμάτευση του Γιάνη είχε τα αρνητικά αποτελέσματα που είδαμε. Εσείς και ο κ. Τσίπρας προσπαθήσατε μέσα σε λίγο καιρό προσπαθήσετε να περισώσετε την κατάσταση. Και καλά κάνατε. Ήταν μια χρήσιμη πιρουέτα και μια χρήσιμη κωλοτούμπα για τη χώρα”.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1