Site icon NewsIT

Ψαριανός: Καλό παιδί ο Τσακαλώτος, κουβαλούσε τη βαλίτσα του Γιάνη επί 7 μήνες

31.10.2015 | 18:11
Ψαριανός: Καλό παιδί ο Τσακαλώτος, κουβαλούσε τη βαλίτσα του Γιάνη επί 7 μήνες

Το γνωστό ειρωνικό ύφος στον... μεστό πολιτικό του λόγο χρησιμοποίησε ο Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας για την ανακεφαλαιοποίη των τραπεζών και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.  

Ο βουλευτής του Ποταμιού τόνισε πως “Η κυβέρνηση ρίχνει κι άλλα λεφτά των φορολογουμένων σε ένα βαρέλι δίχως πάτο”θυμίζοντας πως αυτό έλεγε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας πριν λίγους μήνες. 

Όσον αφορά τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν έκρυψε τη… συμπάθειά του: “Θέλω να κάνω τη δήλωση ότι ο κ. Τσακαλώτος, ο Ευκλείδης, είναι καλό παιδί… Με δικαιώνει, το έχω δηλώσει εδώ και πολύ καιρό. Είναι καλό παιδί. Υποστήριξε θαρραλέα τον Γιάνη με το ένα “ν”, του οποίου βέβαια κουβαλούσε τη βαλίτσα επί 7 μήνες. Καλά έκανε και τον υποστήριξε θαρραλέα επί προσωπικού”, ανέφερε και συμπλήρωσε:

“Όμως, επί πολιτικού αυτή η σκληρή διαπραγμάτευση του Γιάνη είχε τα αρνητικά αποτελέσματα που είδαμε. Εσείς και ο κ. Τσίπρας προσπαθήσατε μέσα σε λίγο καιρό προσπαθήσετε να περισώσετε την κατάσταση. Και καλά κάνατε. Ήταν μια χρήσιμη πιρουέτα και μια χρήσιμη κωλοτούμπα για τη χώρα”.  

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version