Πολιτική

Ψεύτικος ο λογαριασμός στο twitter της Λίνας Μενδώνη! Τι έχει συμβεί με ανάρτηση στα social media

Δεν διαθέτει λογαριασμό σε κοινωνικά δίκτυα η νέα υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Νωρίτερα σήμερα εμφανίστηκε ένας λογαριασμός στο twitter με το όνομα και τη φωτογραφία της κ. Μενδώνη, το οποίο την έφερε να δηλώνει πως είναι ζωτικής σημασίας η επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.

Η ανάρτηση αυτή αναπαράχθηκε από διεθνείς επιτροπές υποστήριξης του σχετικού ελληνικού αιτήματος. Η πρώτη ανάρτηση του λογαριασμού είχε ημερομηνία 8 Ιουλίου ενώ είχε πλέον των 150 ακολούθων. Η υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι σε γνώση της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ