Πολιτική

Ψηφιακή εκπρόσωπος τύπου στο κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου η «Χριστιάνα Καραμανλή»

Η Χριστιάνα Καραμανλή είναι η νέα, ψηφιακή εκπρόσωπος τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος του Νίκου Νικολόπουλου και μπήκε στον πολιτικό στίβο λίγες ώρες πριν την έλευση του νέου έτους, ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Μάλιστα, η ψηφιακή εκπρόσωπος τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, του Νίκου Νικολόπουλου μέσω βίντεο συστήθηκε σε 4 γλώσσες στο Ευρωκοινοβούλιο, στην Κομισιόν και στα ξένα ΜΜΕ. Λόγω ψήφου ομογενών, ευχήθηκε σε περισσότερες γλώσσες ακόμα και από αυτόν τον Πάπα της Ρώμης!

Μάλιστα, ο Νίκος Νικολόπουλος σύστησε μέσω του ιστοχώρου κοινωνικής δικτύωσης X, την Χριστιάνα Καραμανλή στον Ίλον Μασκ.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ