Πολιτική

Ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ για Εκλογές 2023: Ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες των Γρηγόρη Γεροτζιάφα και Διάνας Βουτυράκου

Τις υποψηφιότητες των Γρηγόρη Γεροτζιάφα και Διάνας Βουτυράκου στις εκλογές στις 21 Μαΐου 2023 αναμένεται να ανακοίνωσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καθηγητής Αιματολογίας στην Ιατρική σχολή της Σορβόνης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, θα είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης, ενώ η 25χρονη καθηγήτρια ρομποτικής, Διάνα Βουτυράκου, η οποία έχει χαρακτηριστεί και παιδι – θαύμα, θα είναι υποψήφια στη Δυτική Αττική. 

Ε.Κ.

 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διαμάχη στη Βουλή ανάμεσα σε Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ανδρέα Νικολακόπουλο: «Παρακρατικοί στο συλλαλητήριο» – «Αποδείχτηκαν αντιεξουσιαστές»
«Τους αστυνομικούς ποιος τους χτύπησε;» ρώτησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας με εκείνη να απαντά ότι δεν είδε κανέναν τραυματία άνδρα της ΕΛΑΣ
Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
Εθνική Πινακοθήκη: «Ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος άρπαξε βίαια τους πίνακες και τους πέταξε στο δάπεδο» – Εικόνες από την καταστροφή των έργων
Αμετανόητος εμφανίζεται ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ - «Ξεκρέμασα τέσσερις εικόνες, βέβηλες εικόνες, δυο από αυτές μου ξέφυγαν μόλις πήγα να γυρίσω και έσπασε το τζαμάκι τους»
Εθνική Πινακοθήκη