Πολιτική

Ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 2023: Μάριος Αθανασίου και Μυρτώ Κοροβέση υποψήφιοι

Την ένταξη του ηθοποιού Μάριου Αθανασίου και της νεότερης υποψήφιας -μόλις 25 χρόνων- Μυρτώς Κοροβέση, στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, καλωσόρισε ο Αλέξης Τσίπρας, με αναρτήσεις του στο Instagram. 

Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου θα είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόρειο Τομέα Αθηνών και η Μυρτώ Κοροβέση στην Ανατολική Αττική.

athanasiou tsipras

Ο Μάριος Αθανασίου γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1974 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε.

Το 1995, σε ηλικία 21 ετών, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός ξεκινώντας τις σπουδές του στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1998.

Από τότε έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών, θεατρικών και κινηματογραφικών παραγωγών.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου «Δύναμη Ζωής».

korovesi tsipras

Η Μυρτώ Κοροβέση, η οποία θα είναι υποψήφια στην Ανατολική Αττική, είναι δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές και γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Διόνυσο.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης