Πολιτική

Ψυχρολουσία από την ΕΛΣΤΑΤ βάζει τέλος στα κυβερνητικά πανηγύρια

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ είναι προσωρινά, περιμένουμε αυτά του Απριλίου, είπαν στην κυβέρνηση μετά την ψυχρολουσία, που σταμάτησε τα πανηγύρια αφού έδειξε ύφεση 0,05% αντί ανάπτυξης 0,3% με την οποία το κυβερνητικό στρατόπεδο δικαίως πανηγύριζε.

Μόνο που τα προηγούμενα στοιχεία που αποδείχθηκαν δυστυχώς για τα …πανηγύρια ήταν πιο …προσωρινά από τα σημερινά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1