Δευτέρα, 29 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Πυρά Άδωνι για Τσίπρα: Τέτοια κοροΐδία στους Κρητικούς ψηφοφόρους δεν έχει ξαναγίνει! ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ: FLASHNEWS
ΦΩΤΟ: FLASHNEWS

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, από τα Χανιά, από όπου άρχισε την περιοδεία του στην Κρήτη ως υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

“Χθες ο Κατρούγκαλος ανακοίνωσε εθνική σύνταξη στα 384 ευρώ. Αν αυτό το είχε κάνει η Νέα Δημοκρατία θα είχε καεί και η Ακρόπολη… Τώρα δεν άνοιξε μύτη”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, καυτηριάζοντας στη συνέχεια την άρση των πλειστηριασμών και την καταβολή του ΕΝΦΙΑ.

Τόνισε ότι ο κ.Τσίπρας κορόιδεψε ιδιαίτερα τους Κρητικούς, οι οποίοι δεν γίνεται να τον εμπιστευθούν ξανά.

Αναλυτικότερα, ο κ.Γεωργιάδης απεύθυνε πρόσκληση στους πολίτες να συμμετάσχουν στην διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου της ΝΔ απηύθυνε από τα Χανιά ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκινώντας την περιοδεία του στην Κρήτη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων του κόμματος, οι εκλογές στην ΝΔ είναι κρίσιμες καθώς από αυτές θα αναδειχθεί ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας.

Σε ότι αφορά στο ότι η ΝΔ ψήφισε το 3ο μνημόνιο τον Αύγουστο, το χαρακτήρισε ως λάθος και τόνισε πως ο ίδιος είχε διαφωνήσει και ψήφισε για λόγους κομματικής πειθαρχίας.

Ξεκαθάρισε πως όποιος και να εκλεγεί στην θέση του προέδρου του κόμματος η ΝΔ θα συνεχίσει ενωμένη την πορεία της, ενώ σε ότι αφορά στις προσδοκίες του από την εσωκομματική διαδικασία την Κρήτη αναγνώρισε πως οι συνυποψήφιοί του που κατάγονται από το νησί έχουν πλεονέκτημα, αλλά τόνισε πως έχει πολλούς φίλους στην Κρήτη και θα πάει πολύ καλύτερα απο ότι πολλοί νομίζουν.

ΠΗΓΗ: FLASHNEWS

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε