Πολιτική

“Πυροβόλησε” ο Άδωνις μετά τα exit polls! “Ένας νουνεχής πρωθυπουργός θα πήγαινε σήμερα κιόλας σε εκλογές”

Η δημοσιοποίηση των πρώτων αποτελεσμάτων των εκλογών από τα exit polls έχει προκαλέσει ήδη τις πρώτες αντιδράσεις, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, να ζητά πρόωρες εκλογές.

Στην τηλεόραση του Ant1 εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών, που προκύπτουν από τα exit polls.

Ο Άδωνις για τα exit polls

Τόσο στο κοινό exit poll των τηλεοπτικών σταθμών, όσο και σε αυτό που παρουσίασε μόνη της η ΕΡΤ, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται να έχει σαφές προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, ο κ. Γεωργιάδης μιλά ήδη για πρόωρες εκλογές. «Ο Τσίπρας το 2014 έλεγε ότι με μια ψήφο διαφορά η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Την επομένη των προηγούμενων ευρωεκλογών έλεγε ότι θα είναι άκυροι οι νόμοι που θα ψηφιστούν… Ένας νουνεχής πρωθυπουργός θα πήγαινε σήμερα κιόλας σε εκλογές…» είπε πριν από λίγο στον ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

«Ο Ελληνικός λαός είπε σήμερα στον Τσίπρα ότι δεν του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης. Ο Κυριάκος ζήτησε ένα καθαρό εκλογικό αποτέλεσμα… και φαίνεται ότι ο ελληνικός λαός απάντησε θετικά» συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι «δεν έχει κανένας Έλληνας πολίτης τίποτα να φοβηθεί από την πολιτική αλλαγή που έρχεται».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή