Πολιτική

Ράιχενμπαχ: “Βρίσκομαι στην Ελλάδα γιατί το ζήτησε ο πρωθυπουργός σας”

"Δεν συνυπογράφω, ούτε επικυρώνω αποφάσεις υπουργών, βρίσκομαι εδώ μετά το αίτημα του Έλληνα πρωθυπουργού προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να συνεισφέρει τεχνοκρατικά στην υλοποίηση του προγράμματος".

Αυτό τόνισε, μιλώντας στους δημοσιογράφος, ο Χορστ Ράιχενμπαχ επικεφαλής της ομάδας Δράσης για την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος από την ΕΕ.

Επεξηγώντας την αποστολή του, ο κ. Ράιχενμπαχ περιέγραψε μια πρακτική κατά την οποία η ομάδα του ακούει τους σχεδιασμούς των υπουργών, τους ρωτά σε ποιους τομείς μπορεί να συνδράμει και παρέχει την οργανωτική βοήθεια που της υποδεικνύεται από τις ελληνικές αρχές.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πέρασε με 277 «ναι» η σύσταση προανακριτικής για τον Χρήστο Τριαντόπουλο και το μπάζωμα στα Τέμπη
Η Επιτροπή θα αριθμεί 27 μέλη, εκ των οποίων τα 14 θα είναι από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και τα υπόλοιπα 13 μέλη θα προέρχονται κατά αναλογία από τα κόμματα της αντιπολίτευσης
Βουλή
Νίκος Ανδρουλάκης: Η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης είναι κοινωνικό αίτημα
«Οι μαζικές συγκεντρώσεις του ελληνικού λαού είναι η απαίτηση του να νικήσει το φως και όχι το σκοτάδι. Να νικήσει η αλήθεια και όχι η συγκάλυψη. Να κερδίσει η δικαιοσύνη και όχι η ατιμωρησία»
Νίκος Ανδρουλάκης