Τετάρτη, 7 Αυγ.
30oC Αθήνα

“Απασφάλισε” η Ραχήλ! “Γάιδαροι” Σαμαράς – Θεοδωράκης, “ζεστές πετσέτες” σε Γιούνκερ!

ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ

“Φωτιές” ανάβει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, με δύο αναρτήσεις της στο Facebook, στις οποίες εξαπολύει δριμύτατη επίθεση σε Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Αντώνη Σαμαρά και Σταύρο Θεοδωράκη!

Το πρώτο… “χτύπημα” ήρθε όταν η Ραχήλ Μακρή αναδημοσίευσε ένα άρθρο, το οποίο έφερε τον τίτλο “Ο Γιούνκερ… κουράστηκε” και το οποίο αναφερόταν στο ξέσπασμα του προέδρου της Κομισιόν, ο οποίος δήλωσε σήμερα “εξουθενωμένος και κουρασμένος“.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το συγκεκριμένο δημοσίευμα, σχολίασε με δηκτικό τρόπο το εξής: “Πετσετούλες να φέρουμε ζεστές να σκουπίζουν τον ιδρώτα τα παιδιά. Οι εργατικοί που δάνειζαν τους τεμπέληδες και έβαζαν τους Νενέκους να μας δίνουν 800 σελίδες νομοσχέδια στις 3 τα ξημερώματα για να τα διαβάσουμε σε λίγες ώρες και να αποφασίζουμε με την ψήφο μας για το μέλλον ενός λαού”.

Η δημοσίευση αυτή απέσπασε εκατοντάδες likes ενώ αναδημοσιεύτηκε και δεκάδες φορές, ωστόσο η Ραχήλ Μακρή δεν σταμάτησε εκεί την… επίθεση μέσω του Facebook.
Φωτό Facebook - Rachel Makri
Λίγο αργότερα αναδημοσίευσε ένα άλλο άρθρο, το οποίο είχε τίτλο “Επίθεση ΝΔ κατά Θεοδωράκη. Τον κατηγορεί ότι θέλει να μπει στην κυβέρνηση Τσίπρα”.

Το σχόλιό της αυτή την φορά (σ.σ. το οποίο προφανώς “στόχευε” τους εικονιζόμενους, δηλαδή τους κ.κ. Αντώνη Σαμαρά και Σταύρο Θεοδωράκη) ήταν το εξής: “Δυο ψυχικοί (γάιδαροι) μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα. Το είπε ο Κολοκοτρώνης όχι εγώ”.
Φωτό Facebook - Rachel Makri

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε