Πολιτική

Σ. Θεοδωράκης: η άρνηση Λαζόπουλου είναι προσβολή προς τον αριστερό ψηφοφόρο

Νέο... επεισόδιο στην κόντρα Θεοδωράκη - Λαζόπουλου με τον πρώτο να σηκώνει το γάντι και να απαντά στις κατηγορίες του ηθοποιού.

Για επίθεση χωρίς αιτία κατηγόρησε τον Λάκη Λαζόπουλο ο Σ. Θεοδωράκης, λέγοντας ότι έχει ξεπεράσει τα όρια της σάτιρας. Ασκεί πλέον πολιτική, είπε μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 ο κ. Θεοδωράκης, καθώς από τη στιγμή που αφιέρωσε μια ολόκληρη εκπομπή που ήταν “τι δεν μου αρέσει στο Ποτάμι” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Δεν έχω πρόβλημα με τη σάτιρα” είπε ο Σ. Θεοδωράκης αλλά άλλο η σάτιρα και άλλο η επίθεση, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η επίθεση Λαζόπουλου ήταν στοχευμένη με πολιτικούς σκοπούς.

Αναφερόμενος πάντως στην άρνηση Λαζόπουλου να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες ευρωεκλογές ο Σ. Θεοδωράκης είπε ότι με τον τρόπο που έγινε αποτελεί προσβολή προς τον αριστερό υποψήφιο.

Μάλιστα ο κ. Θεοδωράκης αναφερόμενος στην αιτιολόγηση από μέρους του Λ. Λαζόπουλου του “όχι” στην υποψηφιότητα ανέφερε χαρακτηριστικά πως “όταν θεωρείς ότι η χώρα σου είναι υπό κατοχή, ότι ζει μια ανθρωπιστική κρίση δεν μπορείς να λες στο τέλος έχω ένα συμβόλαιο και θα συνεισφέρω μετά”, σχολιάζοντας μάλιστα: “ένα από τα δύο είναι απάτη”

Διαβάστε επίσης:
Θεοδωράκης για ΣΥΡΙΖΑ: το κόμμα που θέλει να κυβερνήσει είναι με το ευρώ;

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Βασίλης Δοσούλας

Το Άγιο Φως “έκαψε” τον Νίκο Δήμου – Παραιτήθηκε από το Ποτάμι με αιχμές κατά του Σταύρου Θεοδωράκη

Στ. Θεοδωράκης προς @cocobilly: Βγάλε τη μάσκα να ξέρω με ποιόν έχω να κάνω

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ