Site icon NewsIT

Σ. Θεοδωράκης: Η Δούρου διαγωνίζεται με τα μπουζουκτσίδικα – Με 5% πάω σπίτι μου

20.05.2014 | 22:41
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

 Σφοδρότατη επίθεση εξαπέλυσε ο ιδρυτής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης στη Ρένα Δούρου μιλώντας στον ΣΚΑΙ με αφορμή τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών και τις ευρωεκλογές.

Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε χαρακτηριστικά πως η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου διαγωνίζεται με τα μπουζουκτσίδικα για το ποιός θα κολλήσει τις περισσότερες αφίσες στην Αθήνα, ενώ κατηγόρησε εν συνεχεία τόσο τον Αντώνη Σαμαρά όσο και τον Αλέξη Τσίπρα πως “δεν βλέπουν το δάσος, αλλά τα κουτσουρεμένα δέντρα”. 

Αναφερόμενος στα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής κυρίως σε περιοχές, όπως ο Κολωνός, δήλωσε πως πήγε εκεί για να αναζητήσει την αιτία και όπως ισχυρίστηκε διαπίστωσε πως η ψήφος αυτή είναι ψήφος οργής. 

Όπως ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν είναι υποψήφιος στο ευρωκοινοβούλιο γιατί δεν γνωρίζει ξένες γλώσσες και σέβεται ότι υπάρχει το “ο καθείς στο είδος του”, υπογραμμίζοντας πως ουδέποτε δήλωσε πως είναι ο καλύτερος ούτε ο Μεσσίας. 

Για τον ίδιο ο πήχυς δήλωσε πως είναι το Ποτάμι να λάβει πάνω από 5% λέγοντας πως εάν το Ποτάμι πάρει 5% ο ίδιος θα πάει σπίτι του, υπογραμμίζοντας όμως παράλληλα πως το Ποτάμι μπορεί να συνεχίσει και χωρίς εκείνον. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάμε Λουκέτο Live: Ο Σταύρος Θεοδωράκης άλλαξε το διαφημιστικό για την “πρώτη φορά” και το κάνει ο ίδιος – Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

“Φουρτούνα” στο Ποτάμι από το διαφημιστικό σποτ

Το διαφημιστικό σποτ του Ποταμιού ίδιο με εκείνο του Ομπάμα

Στ. Θεοδωράκης: Δεν ήρθαμε να γίνουμε το δεκανίκι κανενός

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version