Site icon NewsIT

Σακελλαρίδης: Η κυβέρνηση στηρίζει τον Βαρουφάκη… από μακριά

27.04.2015 | 15:20
Σακελλαρίδης: Η κυβέρνηση στηρίζει τον Βαρουφάκη… από μακριά

Τι κι αν ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης περνάει... στον πάγκο, η κυβέρνηση δηλώνει πως στηρίζει τόσο τον ίδιο όσο και την πολιτική που ακολούθησε. Απάντηση σε σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης. 

“Συμφωνούμε απολύτως με τον κ. Καραγκούνη ότι «ο κ. Βαρουφάκης δεν είδε φως και μπήκε σ’ αυτή την κυβέρνηση» και ότι «αυτός και η πολιτική που εκπροσωπεί είναι επιλογή της κυβέρνησης»”, αναφέρει σε σχόλιό του ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, καταλήγοντας:

“Γι’ αυτό ακριβώς και η κυβέρνηση στηρίζει τον υπουργό Οικονομικών στις στοχευμένες και κατευθυνόμενες επιθέσεις που δέχεται”.

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέα Δημοκρατίας είχε δηλώσει πως ο Γιάνης Βαρουφάκης και η πολιτική που εκπροσωπεί ήταν επιλογή της κυβέρνησης, τονίζοντας:

«Ο κ. Τσίπρας είναι παγιδευμένος σε αυτή του την επιλογή, διότι αν προσπαθήσει να απεμπλακεί από τον υπουργό του, ομολογεί ότι ως τώρα απέτυχε η πολυδιαφημισμένη διαπραγμάτευση που δήθεν έκανε».

«Τον πλαισιώνει με διαφορετικούς συνεργάτες, γιατί να τον διώξει δεν μπορεί και να τον κρατήσει όπως ήταν δεν το αντέχει» συμπλήρωσε ο κ. Καραγκούνης.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version