Κυριακή, 7 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Σακελλαρίδης: Δεν υπήρξε πρόβλημα με την Αριστερή Πλατφόρμα

Σακελλαρίδης: Δεν υπήρξε πρόβλημα με την Αριστερή Πλατφόρμα

Δεν ανατράπηκε ο σχεδιασμός για την ανακοίνωση του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας και δεν υπήρξε πρόβλημα με την Αριστερή Πλατφόρμα, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε ότι με απόφαση του πρωθυπουργού η ανακοίνωση του ονόματος θα γίνει μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την προσεχή Τρίτη και αφού έχει ολοκληρωθεί η κρίσιμη αυριανή συνεδρίαση του eurogroup. Η ψηφοφορία θα γίνει την Τετάρτη.

Αναφορικά με τη συζήτηση που έγινε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως αφορούσε τον σχεδιασμό για το πώς θα γίνει η ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και τις εξελίξεις σε σχέση με το eurogroup.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός από το πρωί βρίσκεται σε συνεχή επαφή με αξιωματούχους της ευρωπαϊκής ένωσης και στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης. Σήμερα το απόγευμα, μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνομιλία με τον Γιούνκερ όπου αντάλλαξαν πληροφορίες και απόψεις σε σχέση με τη διαπραγμάτευση που εξελίσσεται.

Σχολιάζοντας τέλος τις σημερινές συγκεντρώσεις που έγιναν σε όλη την Ελλάδα, ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι “ο ελληνικός λαός έστειλε ένα μήνυμα και κατέστησε σαφές ότι η αξιοπρέπειά του είναι αδιαπραγμάτευτη. Με τη λαϊκή εντολή στις καρδιές και το μυαλό μας συνεχίζουμε την διαπραγμάτευση όπως την ξεκινήσαμε. Είμαστε έτοιμοι για μια αμοιβαία επωφελή λύση για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε