Πολιτική

Σακελλαρίδης για Σπηλιωτόπουλο: Διακωμωδείται με το να σκίζει τις αφίσες μου

"Αφού ψήφισε τα μνημόνια, αποφάσισε να ασχοληθεί με την καθημερινότητα των πολιτών" δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο ο οποίος έσκισε τις αφίσες του και ανέβασε και φωτογραφίες στο twitter.

Ο υποφήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο της Αθήνας, χαρακτήρισε τα όσα έκανε ο Σπηλιωτόπουλος “φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα που τον κάνουν αντικείμενο διακωμώδησης στα social media” και τον κάλεσε αντί να σκίζει τις αφίσες του να ζητήσει να υπάρξουν πλαίσια για νόμιμη αφισοκόλληση, όπως στην Ευρώπη.

Επίσης σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Αφού ψήφισε δύο Μνημόνια και δύο Μεσοπρόθεσμα προγράμματα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος αποφάσισε να ασχοληθεί με την καθημερινότητα των πολιτών, των οποίων η ζωή και η αξιοπρέπεια καταδυναστεύεται από την αφισορύπανση.

Θα ήταν πιο εποικοδομητικό να ζητήσει και αυτός από τον κ. Καμίνη να υπάρξουν σε όλους τους δημόσιους χώρους πλαίσια για νόμιμη αφισοκόλληση των υποψηφίων, όπως γίνεται στις σύγχρονες ευρωπαϊκές πόλεις, και όπως ζητάει επίμονα η Ανοιχτή Πόλη. Δυστυχώς δεν διαθέτουμε μεγαλοδημοσιογράφους που να προωθούν την υποψηφιότητά μας από τα κανάλια, να προβάλλουν κατά κόρον τις αναρτήσεις μας στο twitter, και να επιδίδονται σε εξυπνακίστικες απόπειρες αποδόμησης των αντιπάλων μας, πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι υποψήφιοι του Μνημονίου.

Σε κάθε περίπτωση, καλούμε τον κ. Σπηλιωτόπουλο να αφήσει τα φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα που τον κάνουν αντικείμενο διακωμώδησης στα κοινωνικά μέσα, και να προσέλθει σε έναν ουσιαστικό διάλογο για τα προβλήματα της Αθήνας και των ανθρώπων που την κατοικούν. Το μόνο που καταφέρνει είναι να εκδηλώνει την αγωνία του για την εκλογική επιβίωση του πολιτικού του χώρου και της υποψηφιότητάς του στις εκλογές για τον Δήμο της Αθήνας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπηλιωτόπουλος: Σκίζει τις αφίσες του Σακελλαρίδη και ανεβάζει φωτογραφίες στο twitter

Σπηλιωτόπουλος: Ο Καμίνης διοίκησε το Δήμο από το γραφείο

Σαμαράς: Στηρίξτε τον Σπηλιωτόπουλο

Σπηλιωτόπουλος: Να προστατεύσουμε την τρίτη ηλικία

Ο Α. Σπηλιωτόπουλος καθάρισε γήπεδο μπάσκετ μαζί με εθελοντές

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Prorata: Ξεκάθαρη πρωτιά για ΝΔ – Δεύτερη η Πλεύση Ελευθερίας, ελεύθερη πτώση για ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ
Το 70% πιστεύει πως η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση ενώ το 86% δεν είναι ικανοποιημένο με την προσπάθεια της Κυβέρνησης ώστε να διαλευκανθεί η τραγωδία των Τεμπών
Εκλογές
Παύλος Μαρινάκης για Τέμπη: Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο για παράνομη μεταφορά φορτίου – Κατάκτηση για τη χώρα ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ
«Τα τρένα σήμερα είναι πολύ πιο ασφαλή από ό,τι ήταν το 2023» είπε ο Παύλος Μαρινάκης και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι μετέτρεψε σε ένα ατελείωτο δικαστήριο τη χώρα
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης