Κυριακή, 7 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Σακελλαρίδης κατά ΝΔ – ΠΑΣΟΚ: Υποχωρήσαμε μεν αλλά διαπραγματευθήκαμε

Σακελλαρίδης κατά ΝΔ – ΠΑΣΟΚ: Υποχωρήσαμε μεν αλλά διαπραγματευθήκαμε

Έγιναν υποχωρήσεις αλλά εμείς δεν θα βαφτίσουμε το κρέας ψάρι, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που απάντησε και στις επικρίσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ για τη συμφωνία στο Eurogroup.

“Η χώρα βαδίζει πλέον σε νέα κατεύθυνση. Αυτό που δεν έγινε εδώ και πέντε χρόνια το έκανε η νέα ελληνική κυβέρνηση: διαπραγμάτευση με σημαντικά οφέλη για τον ελληνικό λαό”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που το πρωί του Σαββάτου μιλώντας στο Mega είχε παραδεχτεί πως έγιναν υποχωρήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης.

“Εμείς θα πούμε τι κερδίσαμε και τι χάσαμε με ειλικρίνεια. Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας-ψάρι” συμπλήρωσε ο κ. Σακελλαρίδης ο οποίος παραδέχθηκε ότι είναι παραχώρηση η δέσμευση των χρημάτων του ΤΧΣ για τις τράπεζες γιατί δεν αντιστοιχεί σε αυτό που λέγαμε πριν τις εκλογές”.

Στην ανακοίνωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος “απαντά” στον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραγκούνη, λέγοντας πως “η αντίδραση του έχει την κατανόησή μας. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά το μόνο που κατάφερε επί δυόμιση χρόνια ήταν να εφαρμόζει καταστροφικές πολιτικές της οποίες αποδεχόταν με παθητικότητα;”.

Όσο για τον Ευάγγελο Βενιζέλο που μίλησε για Μνημόνιο 3, αναφέρει: “Ο άλλος εταίρος, της πάλαι ποτέ μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά, κ. Ευ. Βενιζέλος, αντιγράφει το λεξιλόγιο των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών μιλώντας για «τζάμπα μαγκιές».

Είναι κατανοητό ότι θα χρειαστούν καιρό να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα. Θα πρέπει άμεσα να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα ώστε να βοηθήσουν τη χώρα, αν όντως αυτό επιθυμούν”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε