Site icon NewsIT

Σακελλαρίδης: “Σήμερα έγινε το πρώτο αποφασιστικό βήμα” – ΒΙΝΤΕΟ

18.05.2014 | 22:53
Σακελλαρίδης: “Σήμερα έγινε το πρώτο αποφασιστικό βήμα” – ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος διέψευσε τα προγνωστικά και "κονταροχτυπιέται" με τον Γιώργο Καμίνη για την πρωτιά αυτή την πρώτη Κυριακή των εκλογών. "Γεια σου Δήμαρχε" του φώναζε το συγκεντρωμένο πλήθος που τον αποθέωσε.

“Σήμερα οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες ψήφισαν για τη μεγάλη αλλαγή στην πόλη”, είπε ξεκινώντας τη σύντομη ομιλία του ο κ. Σακελλαρίδης.

Στη συνέχεια τόνισε: “Η ανοιχτή πόλη έδωσε αυτόν τον αγώνα με το πρόγραμμα και το όραμά της. Για μια Αθήνα της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας. Μια Αθήνα που θα είναι πόλη για όλους”.

“Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου αποτελεί μια πρώτη δικαίωση”

“Ευχαριστούμε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Θεωρούμε πως όσοι αγνόησαν τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα και υλοποίησαν τις καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας, όσοι εγκατέλειψαν την πόλη και ταυτίστηκαν με τα κόμματα του μνημονίου, δεν μπορούν σήμερα να εμφανίζονται ως υπερκομματικοί υποψήφιοι”, υπογράμμισε, ρίχνοντας τα “βέλη” του στους πολιτικούς του αντιπάλους, ενώ έκανε αναφορά και στο ποσοστό που συγκέντρωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης: “Το ποσοστό του νεοναζιστικού μορφώματος αποδεικνύει ότι δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός των δημοκρατικών πολιτών”.

“Σήμερα έγινε το πρώτο, αποφασιστικό βήμα. Αυτή την κρίσιμη στιγμή καλούμε τηους Αθηναίους και τις Αθηναίες σε μια πλατειά συμμαχία για το μέλλον αυτής της πόλης. Για να ξαναφέρουμε την αξιοπρέπεια και την κοινωνική προστασία στις προτεραιότητες του Δήμου. Για να κάνουμε μαζί την Αθήνα μια πόλη βιώσιμη. Για να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα. Ούτε μια μέρα χαμένη. Αλλάζουμε την Αθήνα τώρα. Είναι στο χέρι μας”, κατέληξε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, καταχειροκροτούμενος από το πλήθος των υποστηρικτών του, που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Κοτζιά.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποτελέσματα εκλογών για το δήμο της Αθήνας – Στήθος με στήθος Καμίνης και Σακελλαρίδης

Αποτελέσματα εκλογών για τον Δήμο Πειραιά – Προηγείται ο Μώραλης

Πανωλεθρία για τα exit polls – Θρίλερ στην Αθήνα και την περιφέρεια Αττικής

Αποτελέσματα εκλογών: Η μεγάλη μάχη της Περιφέρειας Αττικής – Έπεσαν έξω τα exit poll!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version