Τρίτη, 30 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Σακελλαρίδ​ης υπέρ του ευρώ και κατά του…Μητρ​όπουλου

Σακελλαρίδ​ης υπέρ του ευρώ και κατά του…Μητρ​όπουλου

“Αν δεν σκίσουμε τα μνημόνια, καλύτερα να μη γίνουμε κυβέρνηση”, δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναφερόμενος σε όσα είπε τις προάλλες ο κ. Μητρόπουλος.

Στην δήλωση αυτή προέβη ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION24 τονίζοντας ότι «Δεν χωρά περιθώριο αμφισβήτησης της πιο βασικής δέσμευσης του ΣΥΡΙΖΑ».

Απαντώντας επί της ουσίας στα όσα είπε πρόσφατα ο Αλέξης Μητρόπουλος ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε ότι «Δεν είναι θέμα αξιοπιστίας να μην εφαρμόσουμε αντιμνημονιακή πολιτική. Είναι θέμα πολιτικής πραγματικότητας. Δεν είναι θέμα πείσματος. Είναι το ότι αν εφαρμόσουμε και εμείς αυτήν την πολιτική θα βυθιστούμε ακόμη πιο βαθιά και δεν θα έχει κανένα νόημα απολύτως να μιλάμε για έναν διαφορετικό δρόμο. Επομένως, με όποιες συνθήκες, δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε μια μνημονιακή πολιτική»,

Όταν ρωτήθηκε για το τι θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που οι προτάσεις δεν γίνουν δεκτές από τους δανειστές και αν θα αναγκαστεί η χώρα να βγει από το κοινό νόμισμα, ο κ. Σακελλαρίδης απάντησε ότι «δεν είναι επιλογή μας να φύγουμε από το ευρώ».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε