Πέμπτη, 1 Αυγ.
27oC Αθήνα

Σακελλαροπούλου για Θόδωρο Τσελίδη: Μια νίκη που μας κάνει περήφανους – Τα συγχαρητήρια Κασσελάκη, Ανδρουλάκη

Σακελλαροπούλου για Θόδωρο Τσελίδη: Μια νίκη που μας κάνει περήφανους – Τα συγχαρητήρια Κασσελάκη, Ανδρουλάκη
ΦΩΤΟ Reuters

Συγχαρητήρια της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον Θοδωρή Τσελίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τζούντο, το πρώτο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Θοδωρή Τσελίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Τζούντο, το πρώτο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και κάνει λόγο για «Μια νίκη που δίνει σε όλους μας χαρά και μας κάνει περήφανους!».

Ανάρτηση για την κατάκτηση του μεταλλίου στο τζούντο από τον Θοδωρή Τσελίδη έκανε και ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Το πρώτο μας μετάλλιο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγχαρητήρια Θοδωρή Τσελίδη. Μας γέμισες με χαρά και υπερηφάνεια», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σε ανάρτηση του στο «Χ» για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τζούντο από τον Έλληνα αθλητή.

Συγχαρητήρια ανάρτηση και του Νίκου Ανδρουλάκη, για την επιτυχία του Θοδωρή Τσελίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Το πρώτο μας μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι! Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας του τζούντο, Θοδωρή Τσελίδη!», αναφέρει σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Υπενθυμίζεται πως τα συγχαρητήριά του στον Θόδωρο Τσελίδη για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, είχε δώσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο «Χ».

«Ο Θοδωρής Τσελίδης είναι χάλκινος Ολυμπιονίκης στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο, κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο για την πατρίδα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!», ανέφερε στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός. «Θερμά συγχαρητήρια Θοδωρή, είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι!», τόνιζε ο πρωθυπουργός.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις