Τετάρτη, 3 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Σάλος με τη δήλωση Χριστοδουλοπούλου: “Πλούτισαν τα νησιά από τους πρόσφυγες”

Σάλος με τη δήλωση Χριστοδουλοπούλου: “Πλούτισαν τα νησιά από τους πρόσφυγες”

Αντιδράσεις και αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση της πρώην υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου πως τα νησιά που δέχονται πρόσφυγες, έχουν πλουτίσει από αυτούς.

“Έχουν πλουτίσει τα νησιά από τους πρόσφυγες. Οι Σύροι πρόσφυγες, επειδή έχουν χρήματα, μένουν σε ξενοδοχεία” είπε η κα Χριστοδουλοπούλου σε συνέντευξή της στο Press Project, σημειώνοντας πως εκτός από το ότι μένουν τα ξενοδοχεία, οι ίδιοι πρόσφυγες “ψωνίζουν απ’ όλα τα μαγαζιά, κάνουν απίστευτο τζίρο στην αγορά των νησιών… συν το ότι έχουν φτάσει να τους ζητάνε λεφτά για να φορτίσουν τις μπαταρίες των κινητών τους”.

“Η κα Χριστοδουλοπούλου συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις της και την άγνοια της” είπε από πλευράς Νέας Δημοκρατίας ο Νότης Μηταράκης, υπεύθυνος του τομέα Ναυτιλίας και κατηγόρησε την πρώην υπουργό πως απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση του μεταναστευτικού επί επτά μήνες.

“Προκαλεί γιατί με τους ισχυρισμούς της περί εκμετάλλευσης των πλούσιων Σύρων προσφύγων προσβάλλει συλλήβδην τους Έλληνες και ειδικά τους νησιώτες. Και η άποψη της είναι διπλά εξοργιστική καθώς όλοι γνωρίζουν ότι αυτοί οι νησιώτες που η πρώην υπουργός χλευάζει δίνουν ουσιαστικά μόνοι τους τη μάχη για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης”, επεσήμανε σε δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ.

“Η πρώην υπουργός υπέπεσε και σε ένα ακόμη ολίσθημα. Φρόντισε να αμνηστεύσει την Τουρκία ισχυριζόμενη ότι συνεργάζεται απόλυτα με τις ελληνικές αρχές και συμβάλλει έμπρακτα στον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών!”, επεσήμανε επίσης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε