Πολιτική

Σαμαράς στο Bloomberg: “Χωρίς την Ευρώπη πού θα πάμε; Ζιμπάμπουε ή Αργεντινή;

Προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσιπρα άσκησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg κατηγορώντας τον πως σκοπίμως οδηγεί τη χώρα εκτός ευρώ.

Επεσήμανε ακόμη ότι η δραχμή θα καταστρέψει την ελληνική οικονομία και αναρωτήθηκε “Χωρίς την Ευρώπη πού θα πάμε; Ζιμπάμπουε ή Αργεντινή;” σημειώνοντας ότι ο κ.Τσίπρας έχει ζητήσει χρήματα απο Ρωσία και Κίνα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο κ. Σαμαράς επέλεξε σήμερα να επικεντρωθεί στο πρόσωπο του πρωθυπουργού -δεν ειναι τυχαίο ότι λίγο αργότερα η ΝΔ εξέδωσε non paper με τίτλο “Το κλείσιμο των τραπεζών έχει υπογραφή Τσίπρα”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα ποιος μπορεί να διαδεχθεί τον πρωθυπουργό και την παρούσα κυβέρνηση σε περίπτωση παραίτησης, ωστόσο δήλωσε πως θεωρεί βέβαια την επικράτηση του “ναι” στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

“Εχουμε κάνει τεράστιες θυσίες και σταθεροποιήσαμε τη χώρα, μπορούμε να το κάνουμε ξανά” υπογράμμιζε κλείνοντας τη συνέντευξή του ο κ. Σαμαράς εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει εντός της ευρωζώνης και να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: Ο πήχης της πλειοψηφίας δεχόμαστε ότι είναι οι 151 βουλευτές – Εμείς δεν θα κάνουμε ό,τι έκανε ο Τσίπρας να κυβερνήσουμε με πλειοψηφίες αλα καρτ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως «εμείς έχουμε μια πλειοψηφία με 155 βουλευτές. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια πολύ σημαντική δύναμη για εμάς»
Ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Παύλος Πολάκης «σφάζει με το γάντι» τον Αλέξη Τσίπρα και ποζάρει με φόντο τον Άρη Βελουχιώτη
«Πρέπει να υπάρξει ορατή αριστερή προοδευτική εναλλακτική λύση άμεσα! Όχι σε ορίζοντα πενταετίας» γράφει στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με αποδέκτη τον πρώην πρωθυπουργό, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει
Ο Παύλος Πολάκης με τον Αλέξη Τσίπρα 11
Ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό – Η δημιουργία νέου πολιτικού φορέα και οι ηχηρές παρουσίες
Ο πρώην πρωθυπουργός έβαλε μετά από πολύ καιρό διαχωριστικές γραμμές σε ότι αφορά  την πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία ανάμεσα στις προοδευτικές δυνάμεις και τις φιλελεύθερες κυβερνήσεις
Ο Αλέξης Τσίπρας 9