Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Σαμαράς: Επιμονή στο λάθος είναι το χειρότερο λάθος

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για περισσότερο από μια ώρα συνεδρίασε σήμερα το πρωί στο τρίτο όροφο της Συγγρού το άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο υπό τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά κάνοντας μια πρώτη αποτίμηση της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους εταίρους που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στη σύσκεψη τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασχολήθηκαν σε μεγάλο βαθμό με τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη το επόμενο κρίσιμο εικοσιτετράωρο.
“Ελπίζω να προχωρήσει θετικά και γόνιμα η διαπραγμάτευση, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν” ήταν μια από τις φράσεις που χρησιμοποίησε ο κ. Σαμαράς για περιγράψει στους συνεργάτες του τις κρίσιμες ώρες που διανύουμε.

Ενώ ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι ” επιμονή στο λάθος, είναι το χειρότερο λάθος που μπορεί να συμβεί”.

Από τη ΝΔ παράλληλα υπογραμμίζεται το γεγονός ότι σύμφωνα με τα πρακτικά των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές που έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης ” είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει τα επιτεύγματα της προηγούμενης κυβέρνησης, καθώς σύμφωνα με τα πρακτικά τα αποτελέσματα της προηγούμενης κυβέρνησης αποτελούν την έναρξη των διαπραγματεύσεων”

Στη συνεδρίαση, ακόμη, συζητήθηκε το… ναυάγιο σε τρία σημεία που υπήρξε στις συζητήσεις του υπουργού Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη με τους Αζέρους για τον TAP ενώ όπως τονίζουν πηγές της Συγγρού ” ότι κάναμε με κόπο τίθεται εν κίνδυνο”.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο γραμματέας της ΚΟ Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης και οι τρεις κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιάννης Βρούτσης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε