Site icon NewsIT

Σαμαράς σε αστυνομικούς: Σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε

02.05.2013 | 17:06
Σαμαράς σε αστυνομικούς: Σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε

Επίσκεψη στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Υποχρέωση της Πολιτείας είναι μόλις βελτιωθούν τα πράγματα να αποκαταστήσει τις θυσίες που έχουν κάνει οι άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και τη συνάντηση που είχε με την πολιτική ηγεσία και τους αρχηγούς και ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού

«Βρίσκομαι σήμερα κοντά στους άνδρες και στις γυναίκες της αστυνομίας, όχι μόνο για να τους ευχηθώ, αλλά και για να τους ευχαριστήσω ολόθερμα εκ μέρους ολόκληρου του ελληνικού λαού», δήλωσε ο πρωθυπουργός και προσέθεσε: «Παρά τις θυσίες που έχετε υποστεί, μεγάλες θυσίες που γνωρίζει καλά η κυβέρνηση, υπερασπίζετε καθημερινά με μεγάλη αυταπάρνηση -αλλά θα πω κυρίως και με πολύ μεγάλη επιτυχία- την ασφάλεια των Ελλήνων. Και η ασφάλεια είναι θεμέλιο της Δημοκρατίας και προϋπόθεση για την ελευθερία μας. Θέλω να ευχηθώ Καλή Ανάσταση σε όλους και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαστε δίπλα σας».

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα της αστυνομίας για την επίθεση εναντίον του Γ. Καμίνη – Σχηματίζεται δικογραφία εναντίον του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενή

Παραλίγο να βρεθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας

Αιφνιδιατική επίσκεψη Δένδια στα Εξάρχεια

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version