Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Σαν… ροκ σταρ υποδέχτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του SPD – video

Σαν… ροκ σταρ υποδέχτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του SPD – video
Φωτογραφία EPA

Σε θερμά χειροκροτήματα ξέσπασαν οι σύνεδροι του SPD όταν η πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Άντρα Νάλες παρουσίασε τον Έλληνα πρωθυπουργό. Ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται στο Βερολίνο για να συμμετάσχει στο συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι ένας από τους ομιλητές στο συνέδριο του SPD που διεξάγεται στο Βερολίνο.

Στην εναρκτήρια ομιλία της στο συνέδριο του κόμματός της, η πρόεδρος SPD Άντρεα Νάλες, έκανε από το βήμα ξεχωριστή αναφορά στον Έλληνα πρωθυπουργό, όπως και στον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα.

Και οι δύο πρωθυπουργοί κάθισαν στην πρώτη σειρά και όταν ακούστηκε το όνομα του Αλέξη Τσίπρα το ακροατήριο ξέσπασε σε θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Νωρίτερα η πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος υποδέχθηκε τον κ. Τσίπρα, όταν έφτασε στον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου του SPD.

Οι δυο τους συνομίλησαν για λίγο και ακολούθησε συζήτηση με τη συμμετοχή και του πρωθυπουργού της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα και του αντικαγκελαρίου της Γερμανίας και υπουργού Οικονομικών Ολαφ Σολτς.

Η συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Όλαφ Σολτς ήταν… γεμάτη χαμόγελα με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας να δηλώνει πως είχαν καλή ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στις δύο χώρες, «για το πώς μπορούμε να συμβάλλουμε προκειμένου να έχουμε καλή εξέλιξη για τους πολίτες μας».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις