Πολιτική

Σαρλ Μισέλ στον Κυριάκο Μητσοτάκη: Συγχαρητήρια και καλή δύναμη

«Συγχαρητήρια και καλή δύναμη Κυριάκο!» ευχήθηκε σήμερα (26.06.2023) στα ελληνικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

Ειδικότερα, ο Σαρλ Μισέλ, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανήρτησε στο Twitter το εξής μήνυμα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές:

«Συγχαρητήρια Kυριάκο Μητσοτάκη για την επανεκλογή σου στην πρωθυπουργία της Ελλάδας. Ανυπομονούμε να σε συναντήσουμε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αυτής της εβδομάδας και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για τις κοινές μας ευρωπαϊκές προκλήσεις. Συγχαρητήρια και καλή δύναμη Κυριάκο!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα