Πολιτική

Σε πολυχώρο στον Ταύρο τα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη

Επτασφράγιστο μυστικό κρατούσαν στο επιτελείο του Στέφανου Κασελάκη τον χώρο που θα στεγάσει τα νέα του γραφεία

Ωστόσο, συμφωνα με πληροφορίες τα γραφεία που έκλεισε ο Στέφανος Κασσελάκης για να στήσει το νέο του στρατηγείο αποκαλύφθηκαν και βρίσκονται στον Ταύρο.

Πρόκειται για έναν στάβλο του 1800 ο οποίος ανακατασκευάστηκε και βρίσκεται επί της οδού Κυδωνίων στον Ταύρο. 

grafeiakasselaki

Πλέον έχει γίνει ένας «σύγχρονος πολυχώρος» ο οποίος μέχρι πρότινος στέγαζε γραφειακούς χώρους και φιλοξενούσε δράσεις και εκθέσεις.

Όπως ήδη έγραψε το newsit.gr στο κτίριο των 1500 τετραγωνικών στον Ταύρο υπάρχουν τρία γραφεία (ένα για τον Στέφανο Κασσελάκη, ένα για τον Μανώλη Καπνισάκη και ένα για το γραφείο Τύπου και τα στελέχη που τον πλαισιώνουν). Στον υπόλοιπο χώρο θα στεγαστούν οι εθελοντές και προφανώς όσα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσουν να στηρίξουν τον Στέφανο Κασσελάκη στο οποίο του εγχείρημα.

 

Στο επιτελείο του έχουν προστεθεί αναλυτές, επικοινωνιολόγοι και εταιρία δημοσκοπήσεων.

Δείτε φωτογραφίες από τον χώρο

mitos

mitos

mitos mitos

Το συμφωνητικό για την ενοικίαση των γραφείων ισχύει μέχρι και τις δεύτερες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ακόμα ότι αν χάσει και το συνέδριο, σκέφτεται τη διενέργεια εσωτερικού δημοψηφίσματος και ευελπιστεί ότι θα έχει συγκεντρώσει 35.000 ακόλουθους στην πλατφόρμα του έφτιαξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη για τα Τέμπη - Τα επόμενα βήματα
Τα κόμματα, αφού  μελετήσουν τα περιγραφόμενα  μπορούν να καταθέσουν στην Ολομέλεια αίτηση με 30 τουλάχιστον  υπογραφές βουλευτών για την σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής
Κώστας Καραμανλής και Χρήστος Σπίρτζης
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 3