Site icon NewsIT

Σε τεταμένο κλίμα η συνεδρίαση της ΠΓ και της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

14.05.2015 | 17:35
Σε τεταμένο κλίμα η συνεδρίαση της ΠΓ και της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Σε τεταμένο κλίμα συνεδριάζει αυτή την ώρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Οι τελευταίες εξελίξεις στην πορεία των διαπραγματεύσεων βρίσκονται στο επίκεντρο της συνεδρίασης και οι χειρισμοί της κυβέρνησης καθημερινά διχάζουν τα μέλη της.

Τι κι αν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης προσπάθησε νωρίτερα να ρίξει τους τόνους λέγοντας: “Επιδιώκουμε μια συμφωνία πακέτο και δεν επιθυμούμε τη ρήξη”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης που εκφράζει τους πιο… σκληροπυρηνικούς της κυβέρνησης, έδωσε το στίγμα: “Θα δούμε τα μέτρα και θα κρίνουμε. Θα δούμε, επίσης και το αντιστάθμισμα, γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει και το θέμα του χρέους. Ρύθμιση και μείωση του χρέους. Είναι σαφές”.

Σε αυτό το κλίμα, συνεδριάζει αυτή την ώρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας, προκειμένου να ενημερωθούν και να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές.

 Η τελευταία συνεδρίαση της ΠΓ και του προεδρείου της ΚΟ είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη Κυριακή. Μεσολάβησαν συνεχείς συνεδριάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου και ένας κύκλος διαπραγματεύσεων μέχρι την σημερινή συνεδρίαση.
 
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης θα βρεθούν οι κινήσεις της κυβέρνησης και οι θέσεις των πιστωτών, ενώ θα ανταλλαγούν απόψεις για την τακτική της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version