Παρασκευή, 16 Αυγ.
36oC Αθήνα

«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Πολάκης στη Βουλή – «Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα! Φύγε! Ούστ»

«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Πολάκης στη Βουλή – «Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα! Φύγε! Ούστ»

Μια από τις πιο επικές κόντρες είχαν σήμερα (17/07/2024) στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης

Η κόντρα ξέσπασε στη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο ζήτημα που προέκυψε με την πρόσβαση των ανασφάλιστων στη συνταγογράφηση στις δημόσιες δομές θέμα για το οποίο εξαπέλυσε σεξιστική επίθεση εναντίον της γραμματέως της ΝΔ. Μαρίας Συρεγγέλα, ο Παύλος Πολάκης σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Παύλος Πολάκης που βρισκόταν στην επιτροπή ζήτησε από τον Άδωνι Γεωργιάδη να ξαναδιαβάσει την διάταξη που είχε ψηφιστεί από τη ΝΔ, με τον Υπουργό Υγείας να τον καλεί να μην φύγει και να ακούσει την απάντηση.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Παύλος Πολάκης:  Ξαναδιαβάστε κύριε Γεωργιάδη την απόφαση. Μιλούσε για νοσοκομειακή περίθαλψη η ΚΥΑ. Ξαναδιαβάστε τη νομοθετική διάταξη που μιλούσε για εξετάσεις ή συνταγογράφηση.
Άδωνις Γεωργιάδης: Καθίστε κάτω. Μη φύγετε!
Παύλος Πολάκης: Μας δουλεύετε!
Γιώργος Στύλιος: Δεν έχετε τον λόγο κύριε Πολάκη.
Παύλος Πολάκης: Δεν είστε παιδονόμος κύριε πρόεδρε.
Άδωνις Γεωργιάδης: Προκαλέσατε και άλλη φορά. Σε μένα δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες στην κυρία Συρεγγέλα. Άρα κάτσε εδώ να ακούσεις. Φεύγεις; Βάλτο στα πόδια. Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα. Φύγε. Ουστ!
Παύλος Πολάκης: Να ανακαλέσεις. Είπε ουστ!
Άδωνις Γεωργιάδης: Κάτσε κάτω να ακούσεις
Παύλος Πολάκης: Το ακούσατε; Είπε ουστ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις